2777
2789

[QUOTE=229073344]ان شالله عزیزدلم دل تو دلم نیست این چند روزم بگذره 😢برام دعا کن [/QUOTE

احی ای یو ای کحا انجام دادی کدوم شهر؟ 

توکلم فقط به خودته خدا جون  میشه برای بارداریم صلوات بفرستین
منم قصد دارم بعد پریودی ماه آینده اقدام کنم دوست دارم پسر باشه خدا کنه اول سالم باشه بعد پسر باشه چه ...

انشالله باردار بشی عزیزدلم و یه نی نی سالم و صالح و جنسیت دلخواهت گلم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ تخمک گذاریت باشه احتمال بارداریت زیاده عزیزم 

نمیدونم بوده یانه دوره هام ۲۰/ ۳۰ روزست 

سه ماه دیگ عروسیمه 🤦🏻‍♀️ 

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
خیلی بهش فکر نکن عزیزم, هرچی بهش فکر کنی و استرس داشته باشی بدتره, سعی کن بیخیال باشی, البته میدونم ...

اوایل استرس نداشتم الان ک به آزمایشم نزدیک میشم هی استرس میگیرم هر چی میخونم همه منفی و منفی 

فردا میزنم اگ منفی شد مطمئن میشم اثر دارو ها رفته و بی بی های بعدیم اگ مثبت بشه باردارم نطرتون؟

اگه اینطور بشه بله...ولی استرس الکی میگیرین...صبور باشین...یه چند روز دیگه خودت رو سر گرم کن

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁
فدات ممنون ولی همش استرس دارم رو جنسیت نمی‌دونم چرا ایجورم نمیتونم استرسمم کنترل کنم

منم ی دختر دارم برا جنسیت ای یو ای کردم ولی اشتباه کردم کاش طبعی اقدام کرده بودم 

من خودم پلی کیستیتم ولی شوهرم خوبه واسه تایین جنسیت هم میخوام انجام بدم توروخدا میشه درخواست دوستی بدم بهم بگی ببینم مثبت شده یانه پسر میشه یا دختر انشالله پسر بشه منم پسر میخوام برات دعا میکنم خدا یه خوشمل پسر بهت بده برا منم دعا کن اصلا تا حالاهم اقدام نکردم تحت نظرم برای درمان تا بیست فروردین باید چهار پنج کیلو کم کنم برام دعا کن عزیزم♥

توکلم فقط به خودته خدا جون  میشه برای بارداریم صلوات بفرستین
نگران نباش مطمئنی جلوگیری نکرد ؟

اره مطمعنم تهش یه لبخند گفت ببخشید نشد ... 

اصلا عین خیالش نیست من نگرانم 

فعلا بچه نمیخوام مخصوصا به این زودی

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔