2777
2789

بستگی داره، خونه ، ماشین ، پس انداز دارید؟ یا اینقده در آمد دارید که نگران مستاجری و غیره نباشید، خلاصه به خیلی چیزا بستگی داره، در حال حاضر برای خودم میگم سفر

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره، خونه ، ماشین ، پس انداز دارید؟ یا اینقده در آمد دارید که نگران مستاجری و غیره نباشید، خل ...

۳سالع فقط پس انداز میکنیم پولمون نمیرسع به خونه ۳ ساله هم اصلا مسافرت نکردیم خونه هم نداریم مستاجرم نیستیم طبقع بالای خونه بابام هستیم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

ترجیح میدم برم مسافرت تا طلا بخرم

طلا که بخری خوشحالی و زوقش برا چند لحظه است و تموم میشه ولی وقتی مسافرت میری کلی خوشمیگذرونی و کلی خاطره ی خوب تو ذهنت ثبت میشه و کلی انرژی پیدا میکنی 

۳سالع فقط پس انداز میکنیم پولمون نمیرسع به خونه ۳ ساله هم اصلا مسافرت نکردیم خونه هم نداریم مستاجرم ...

من خسیسم تو اون شرایط طلا میخرم، اما خوبه با صابخونه طرف نیستی پس برو سفر

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
خدای همهبزرگه خب وقتی پول نیس

پس ایمان نداری ک بزرگه

ایمان داشته باشی و بخوای  از غیبش برات پول میفرسته

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
@__lover__   بیا نظر بده

میرم کیش😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....