2777
2789
من میرم بازار برای مانتو میبینم همه یه شکل.من دوست ندارم مثل همه باشم.میخوام کمی متفاوت باشه.

اتفاقا منم مثل شمام اصلا خوشم‌نمیاد با مد جلو برمو مثل بقیه تیپ بزنم ولی مانتوی عروسکی واقعا قشنگه و مدل های مختلفش زیاده 

به شخصه هیچوقت از شهر خودم لباس نمیخرم(شهرستانم)چونکه همه اون لباسو دیدن و دوس دارم ی چیز خاص بگیرم ک کسی تاحالا زیاد ندیده باشه

آی ام یکم حس ششمی😂          یک کاربر قدیمی💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد نیس

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اخه من دخترم و مانتوهای دخترونه میپوشم ولی این یکم زنونس برای خانم های بالای ۲۶ سال قشنگه😉 بنظرم د ...

خودمم دخترم عزیزم ممنونم از نظرت😍

آخه بازار همش پر شده از یه مدل مانتو با رنگهای متفاوت

چه مدل مانتوهایی به نظرتان قشنگه واسه دختر؟

اینارو دوس دارم

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
خودمم دخترم عزیزم ممنونم از نظرت😍 آخه بازار همش پر شده از یه مدل مانتو با رنگهای متفاوت

میتونی از پیج سفارش بدی مدل های قشنگو جدیدی هم دارن 

آی ام یکم حس ششمی😂          یک کاربر قدیمی💚
اتفاقا منم مثل شمام اصلا خوشم‌نمیاد با مد جلو برمو مثل بقیه تیپ بزنم ولی مانتوی عروسکی واقعا قشنگه و ...

آره منم نظرم همینه.همه مانتوها یک شکل فقط رنگا متفاوته.ازینا که تو کمرش چین خورده و کوتاه هستن هر مغازه ای میری ازیناست.قشنگه ولی من دوست ندارم مثل بقیه باشم

خدا همیشه همراه ما هست  
نه واقعا قشنگ نیست مانتو های عروسکی دخترونه زیااااده

منظورتون اون مدل ها هست که قسمت بالا و پایین مانتو با پارچه های متفاوت دوخته شده و پایین تنه ش مثل دامن پر چینه؟ یا ازش پولک آویزونه؟ آخه همش همین مدلی شدن مانتوها امسال