2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فقط میتونم بگم شتتتتتتتتت عرررررر از کجا انقد کامل درست گفتیییییی میشه درمورد ازدواجمم بگی نحوه آ ...

واقعا؟ 😁🥢

توی دانشگاه آشنا می‌شی و با هم دوستای خوبی می‌شید که اون توی اون مدت عاشقت میشه و خصوصیاتش هم سفیده لب های قرمز جذاب و بزرگ دماغ هم متوسط چشم‌عسلی فیسش هم شبیه به خودت هست و قدبلند 

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
واقعا؟ 😁🥢 توی دانشگاه آشنا می‌شی و با هم دوستای خوبی می‌شید که اون توی اون مدت عاشقت میشه و خصوصی ...

مرسیییی بابت وقتی که گذاشتی😍❤

از همین الان عاشقش شدم🤣من برم درسمو بخونم بلکه زودتر به وصال یار برسم🤧😂🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
کی ازدواج میکنم؟ با فامیل یا غریبه؟ شغلش چیه ؟خصوصیاتش چیه

سال دیگه فامیل شغلش هم دکتر 

خصوصیات گندمی و چشم قهوه ای دماغ کوچیک لب متوسط 

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
عزیزم میشه اول ماه یا فصل تولدم رو حدس بزنی بعد شغل آینده ام و اسم یا حروف توی اسم همسر آینده‌ام و ن ...

فصل بهار شغلت پرستار حرفm و غریبه هست

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
واقعا؟ 😁🥢 توی دانشگاه آشنا می‌شی و با هم دوستای خوبی می‌شید که اون توی اون مدت عاشقت میشه و خصوصی ...

چرا جوابمو نمیدی😢😢

چرا انقدر باهام لج میکنه؟

اشتی میکنیم؟

اصلا دوسم داره؟

فصل بهار شغلت پرستار حرفm و غریبه هست

نه ولی نزدیک بود 

فرهنگیان قبول میشم؟

لطفا هرچی درباره آینده ام حس می‌کنی بگو لطفااا💚🌿

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
مرسیییی بابت وقتی که گذاشتی😍❤ از همین الان عاشقش شدم🤣من برم درسمو بخونم بلکه زودتر به وصال یار بر ...

خواهش میکنم:) 

برو خخخ موفق باشی:)💗🥢

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚