2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

فقط میتونم بگم شتتتتتتتتت عرررررر از کجا انقد کامل درست گفتیییییی میشه درمورد ازدواجمم بگی نحوه آ ...

واقعا؟ 😁🥢

توی دانشگاه آشنا می‌شی و با هم دوستای خوبی می‌شید که اون توی اون مدت عاشقت میشه و خصوصیاتش هم سفیده لب های قرمز جذاب و بزرگ دماغ هم متوسط چشم‌عسلی فیسش هم شبیه به خودت هست و قدبلند 

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
واقعا؟ 😁🥢 توی دانشگاه آشنا می‌شی و با هم دوستای خوبی می‌شید که اون توی اون مدت عاشقت میشه و خصوصی ...

مرسیییی بابت وقتی که گذاشتی😍❤

از همین الان عاشقش شدم🤣من برم درسمو بخونم بلکه زودتر به وصال یار برسم🤧😂🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
کی ازدواج میکنم؟ با فامیل یا غریبه؟ شغلش چیه ؟خصوصیاتش چیه

سال دیگه فامیل شغلش هم دکتر 

خصوصیات گندمی و چشم قهوه ای دماغ کوچیک لب متوسط 

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
عزیزم میشه اول ماه یا فصل تولدم رو حدس بزنی بعد شغل آینده ام و اسم یا حروف توی اسم همسر آینده‌ام و ن ...

فصل بهار شغلت پرستار حرفm و غریبه هست

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
واقعا؟ 😁🥢 توی دانشگاه آشنا می‌شی و با هم دوستای خوبی می‌شید که اون توی اون مدت عاشقت میشه و خصوصی ...

چرا جوابمو نمیدی😢😢

چرا انقدر باهام لج میکنه؟

اشتی میکنیم؟

اصلا دوسم داره؟

فصل بهار شغلت پرستار حرفm و غریبه هست

نه ولی نزدیک بود 

فرهنگیان قبول میشم؟

لطفا هرچی درباره آینده ام حس می‌کنی بگو لطفااا💚🌿

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
مرسیییی بابت وقتی که گذاشتی😍❤ از همین الان عاشقش شدم🤣من برم درسمو بخونم بلکه زودتر به وصال یار بر ...

خواهش میکنم:) 

برو خخخ موفق باشی:)💗🥢

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚