2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خصوصیاتمو بگو لطفا و حستو درمورد کنکور امسالم بگو❤

کنکور رو خوب میدی فقط باید بیشتر درس بخونی و البته نگران نباش همه چیز خوب پیش میره موفق باشی:)🥢💗

خصوصیاتت چشمات سبزه و دماغت متوسط لب هم متوسط رو به بزرگ صورتت هم گرد البته پایین یکم مثلثی شکل هست پوستت هم سفید تقریبا

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
دوستم داره؟ حسش نسبت بهم چیه؟ براش بین دوستاش نفر چندم محسوب میشم؟

دوستت داره و حس میکنه ادم خوبی هستی اما استرسی و بین دوستاش نفر سه یا چهارم محسوب میشی.

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
کنکور رو خوب میدی فقط باید بیشتر درس بخونی و البته نگران نباش همه چیز خوب پیش میره موفق باشی:)🥢💗 ...

فقط میتونم بگم شتتتتتتتتت

عرررررر از کجا انقد کامل درست گفتیییییی

میشه درمورد ازدواجمم بگی

نحوه آشناییم با همسر آیندم و خصوصیاتش هم بگو لطفا🥺❤

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
مشکل کار بابام حل میشه ؟ کی ؟ خصوصیات همسر آینده و شغلشو شغل خودم و اینکه غریبه هس یا ن  و ای ...

اره، بعد از عید

خصوصیات موهاش زرد چشماش قهوه ای سوخته دماغ بزرگ لب متوسط پوست سفید قد متوسط

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
مشکل کار بابام حل میشه ؟ کی ؟ خصوصیات همسر آینده و شغلشو شغل خودم و اینکه غریبه هس یا ن  و ای ...

غریبه هست و مرداد

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
ماه تولد شخص مورد نظرم رو بگو🥺😂 و بگو وقتی دیدمش حرف میزنه باهام؟ میتونی بگی چی میگه🥺🥺🥺

بهمن ماهی هست و بله صحبت میکنه و یه احول پرسی‌گرم 

برای مثال میگه سلام خوبی چخبرا خانواده خوب هستن و..

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
زنده میمونه و حالش بعد از عمل، یک ماهه خوب میشه:)!

عزیزم میشه اول ماه یا فصل تولدم رو حدس بزنی بعد شغل آینده ام و اسم یا حروف توی اسم همسر آینده‌ام و نسبتش باهام 💚🌿

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
بهمن ماهی هست و بله صحبت میکنه و یه احول پرسی‌گرم  برای مثال میگه سلام خوبی چخبرا خانواده خوب ...

نه بهمنی نیست 😂🤦🏻‍♀️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز