sophie_sophie مدیر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5077 عنوان حس ششم... | مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 358 پست حس ششمی هستم:)!سوالهاتون رو بپرسید جواب میدم درخدمتم. 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚 1400/12/14 | 13:22 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5077 این چه مسخره بازییه تو نی نی سایت درآوردین حس ششم😑 بعد یه مشت چرت و پرت از خودتون در میارین واسه ... 😁 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5077 کی میبینمش یک ساله ندیدمش 🤧 نمیبینی اما اگرهم دیدی حالاها نه 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5077 خصوصیاتمو بگو لطفا و حستو درمورد کنکور امسالم بگو❤ کنکور رو خوب میدی فقط باید بیشتر درس بخونی و البته نگران نباش همه چیز خوب پیش میره موفق باشی:)🥢💗خصوصیاتت چشمات سبزه و دماغت متوسط لب هم متوسط رو به بزرگ صورتت هم گرد البته پایین یکم مثلثی شکل هست پوستت هم سفید تقریبا 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5077 دوستم داره؟ حسش نسبت بهم چیه؟ براش بین دوستاش نفر چندم محسوب میشم؟ دوستت داره و حس میکنه ادم خوبی هستی اما استرسی و بین دوستاش نفر سه یا چهارم محسوب میشی. 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
nafas_j عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 2167 کنکور رو خوب میدی فقط باید بیشتر درس بخونی و البته نگران نباش همه چیز خوب پیش میره موفق باشی:)🥢💗 ... فقط میتونم بگم شتتتتتتتتتعرررررر از کجا انقد کامل درست گفتییییییمیشه درمورد ازدواجمم بگینحوه آشناییم با همسر آیندم و خصوصیاتش هم بگو لطفا🥺❤ من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐 در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5077 مشکل کار بابام حل میشه ؟ کی ؟ خصوصیات همسر آینده و شغلشو شغل خودم و اینکه غریبه هس یا ن و ای ... اره، بعد از عیدخصوصیات موهاش زرد چشماش قهوه ای سوخته دماغ بزرگ لب متوسط پوست سفید قد متوسط 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5077 مشکل کار بابام حل میشه ؟ کی ؟ خصوصیات همسر آینده و شغلشو شغل خودم و اینکه غریبه هس یا ن و ای ... غریبه هست و مرداد 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
آباندخت۶۶ عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 7949 زنده میمونه و حالش بعد از عمل، یک ماهه خوب میشه:)! کی ازدواج میکنم؟ با فامیل یا غریبه؟ شغلش چیه ؟خصوصیاتش چیه
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5077 کی خونه دار میشیم؟ چند ماه بعد از عید 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5077 ماه تولد شخص مورد نظرم رو بگو🥺😂 و بگو وقتی دیدمش حرف میزنه باهام؟ میتونی بگی چی میگه🥺🥺🥺 بهمن ماهی هست و بله صحبت میکنه و یه احول پرسیگرم برای مثال میگه سلام خوبی چخبرا خانواده خوب هستن و.. 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
mobina_banoooo عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7302 زنده میمونه و حالش بعد از عمل، یک ماهه خوب میشه:)! عزیزم میشه اول ماه یا فصل تولدم رو حدس بزنی بعد شغل آینده ام و اسم یا حروف توی اسم همسر آیندهام و نسبتش باهام 💚🌿 میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
sophie_sophie مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5077 انشاالله امیدوارم🙂🤝 💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
دختر_مامان_بابام عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9438 بهمن ماهی هست و بله صحبت میکنه و یه احول پرسیگرم برای مثال میگه سلام خوبی چخبرا خانواده خوب ... نه بهمنی نیست 😂🤦🏻♀️ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم