2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط میتونم بگم شتتتتتتتتت عرررررر از کجا انقد کامل درست گفتیییییی میشه درمورد ازدواجمم بگی نحوه آ ...

واقعا؟ 😁🥢

توی دانشگاه آشنا می‌شی و با هم دوستای خوبی می‌شید که اون توی اون مدت عاشقت میشه و خصوصیاتش هم سفیده لب های قرمز جذاب و بزرگ دماغ هم متوسط چشم‌عسلی فیسش هم شبیه به خودت هست و قدبلند 

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
واقعا؟ 😁🥢 توی دانشگاه آشنا می‌شی و با هم دوستای خوبی می‌شید که اون توی اون مدت عاشقت میشه و خصوصی ...

مرسیییی بابت وقتی که گذاشتی😍❤

از همین الان عاشقش شدم🤣من برم درسمو بخونم بلکه زودتر به وصال یار برسم🤧😂🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
کی ازدواج میکنم؟ با فامیل یا غریبه؟ شغلش چیه ؟خصوصیاتش چیه

سال دیگه فامیل شغلش هم دکتر 

خصوصیات گندمی و چشم قهوه ای دماغ کوچیک لب متوسط 

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
عزیزم میشه اول ماه یا فصل تولدم رو حدس بزنی بعد شغل آینده ام و اسم یا حروف توی اسم همسر آینده‌ام و ن ...

فصل بهار شغلت پرستار حرفm و غریبه هست

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
واقعا؟ 😁🥢 توی دانشگاه آشنا می‌شی و با هم دوستای خوبی می‌شید که اون توی اون مدت عاشقت میشه و خصوصی ...

چرا جوابمو نمیدی😢😢

چرا انقدر باهام لج میکنه؟

اشتی میکنیم؟

اصلا دوسم داره؟

فصل بهار شغلت پرستار حرفm و غریبه هست

نه ولی نزدیک بود 

فرهنگیان قبول میشم؟

لطفا هرچی درباره آینده ام حس می‌کنی بگو لطفااا💚🌿

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
مرسیییی بابت وقتی که گذاشتی😍❤ از همین الان عاشقش شدم🤣من برم درسمو بخونم بلکه زودتر به وصال یار بر ...

خواهش میکنم:) 

برو خخخ موفق باشی:)💗🥢

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز