2777
2789
عنوان

دهاتی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 88 پست
روستاب شماکجاست کدوم قسمتی

خراسان

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
ماتوروستامون حدودا۷ساله گازکشی شده  ولی عاشق بوی چراغ علاءالدین وبخاری نفتیم

بوش که کل لباسا رو میگیره به کنار ..امنیت نداره و اینکه تو سرما و برف و نصف شب بری از مخزن نفت بیاری ایناش خیلی سخته

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا از ادمای بیسواد و دور از علم توقع چندانی نیست درداینجاست خانوم دکتره معلمه مهندسه شعورش زیر ...

چقدر تاسف برانگیز

دیدم زیاد 🤞

چقدر خفت بار

دقیقا  خب قطعا به خاطر نوع تفکری حاکم توی منطقه زندگی طرف بزرگ شده نباید از یه آدمی که آموزش د ...

آره واقعا،تازه از سلامت جسمی و اخلاقی زندگی روستایی بگذریم که خیلی جاها از شهر سرتره در کل مهم اینه آدم خوب زندگی کنه حالا هرجا باشه.

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
اونجا احتمالا درامدشون کم بوده و روستاها چون کوچیکن خبر زود میپیچه و اینکه همه باهم در رفت امدن  ...

نه درامدشون هم خیلی خوبه. بعضا فراوون کربلا میرن. کلا گدا صفت بودن. البته خب غالبشون. واقعا خانواده ماجز اونا نیست و خیلی به عروس سخت میگیرن 

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

واقعا خواهر معلوم نیسن تو زندگی خودش چه دردی هست اینطوری میاد عن میزنه به اعصاب حالا انگار ما بهش گفتیم برو تو اون زندگی یعنی چی آخه هی فضولی خاله زنک بازی شایعه ساختن واسه دختریکه یه رژلب نزده این گوشی از خداشه مزدوج شه دهاتی پخمه گریگوری البته بگم خواهرانه  باز عین دهاتی ها تا یه پسر می‌بینید دهاتی بازی درنیارید من این عاشق کنم رفتارهاتون به نظرم بعد ازدواج یکم کنترل کنید به نظرم زن بعد ازدواج باید سنگین جدی باشه مهربون خوش قلب البته بانمکی پر انرژی بودن هیچ مشکلی نداره