2777
2789
عنوان

دهاتی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 88 پست
متاسفانه در کشور ما ، اغلب مردم سعی دارن بگن کی ازکی بهتره  نمونه های زیادی از این رفتار را هر ...

یه بنده خدایی رو میشناسم چون تو خودش احساس حقارت میبینه ویژگی های مثبت خودشو بلد میکنه و اطرافیانو میاره پایین مثلا چون یه درجه پوستش روشن تره به اون یکی میگه سیاه مثلا چون یه ساعت زودتر بیدار میشه به بقیه میگه تنبل و فلان

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بچه روستام بعد ازدواج اومدم شهر حقیقتا چه همسایهای با فهم و کمالاتی تو شهر داریم. ما تو روست ...

اونجا احتمالا درامدشون کم بوده و روستاها چون کوچیکن خبر زود میپیچه و اینکه همه باهم در رفت امدن 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
منم روستا رو خیلی دوس دارم اما تازه دارن گاز کشی میکنن سختیه بخاری نفتی نکشیدی😢

ماتوروستامون حدودا۷ساله گازکشی شده 

ولی عاشق بوی چراغ علاءالدین وبخاری نفتیم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ببین ولی بخوایم و نخوایم بعضی رفتارها و اخلاقها توی مردم بعضی شهرها پررنگتره چون به هرحال ادمها از ...

شاید اینطور باشه اما تو یه دسته قرار دادنشون خیلی ازار دهندس

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
من خودم بچه روستام بعد ازدواج اومدم شهر حقیقتا چه همسایهای با فهم و کمالاتی تو شهر داریم. ما تو روست ...

دختر عمه من میگفت اگه یه دختر نامزد کنه و ما به هردلیل تو جشنش شرکت نکنیم میگن دیدی چقد حسودی کرد چون خودش شوهر نداره نامزدی ما نیومد
یا اینکه یکی نامزد میکنه همه دخترای مجرد انگشتر طرفو میگرن دستشون میکنن تا بخت اوناهم باز بشه

مقایسه ی شهر و روستا از اساس اشتباهه چون هرکدوم شرایط و روحیات متفاوت خودش رو داره و مثل هرجایی خوبی ها و بدی های مختص به خودش رو،پس نمیشه یه بدی از روستا گفت یه خوبی از شهر بعد بگیم خب شهر بهتره یا برعکس

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

اره منم دیدم از این حرکتا خب بخاطر محیطه و اینکه فرهنگ سازی نشده تعداد افراد روستا کمن و اینجور مشکلات بوجود میاد واقعا زیاد نمیشه ازشون توقع داشت اما خاله زنک های مدرنی تو شهر هستن که دست همه رو از پشت بستن🤦🏻‍♀️در کل نمیشه بیشعوریو تفکیک کرد و به قشر خاصی نسبت داد

و خیلی انعطاف پذیر ترن اگه قلقشون بیاد دستت

دقیقا

از ادمای بیسواد و دور از علم توقع چندانی نیست

درداینجاست خانوم دکتره معلمه مهندسه شعورش زیر صفر

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
بهترنیستش بجای کلمه دهاتی بگیم روستایی یامحلی

روستا نشین قشنگ تره چون از قبل دهاتی کنایه امیز بوده

مقایسه ی شهر و روستا از اساس اشتباهه چون هرکدوم شرایط و روحیات متفاوت خودش رو داره و مثل هرجایی خوبی ...

دقیقا 

خب قطعا به خاطر نوع تفکری حاکم توی منطقه زندگی طرف بزرگ شده
نباید از یه آدمی که آموزش درستی ندیده
آدمهایی که باهاشون ارتباط داشته محدود به روستای زندگیش بوده
توی اجتماع حضور  چندانی نداشته توقع داشت روابط اجتماعیش . نوع تفکرش مثل یه کسی باشه مدل زندگیش دقیقا برعکس بوده
مثل این میمونه که از یه ایرانی توقع داشته باشیم مثل یه ژاپنی رفتار کنه خب قطعا نمیشه

فکرشو که میکنم میبینم ۹۹درصد آدمای اطرافم بیخود و مضخرف هستن. آدم خوب از همه نظر کمیابه.

چون به نسل جدید یاد میدن هرچی مهربون تر باشی بیشتر ضربه میخوری

اها درسته 😐اولش فکر کردم میخوای به  آدمای روستا ها توهین کنی

تو فضای عمومی اینقدر غیر انسانی عمل کنم؟!