2777
2789
عنوان

دهاتی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 88 پست
فکر نکن اونایی که تو شهر میشینن اصلا دخالت گر و بیشعور نیستن

آدرس بده بیام دهن تو طلا بگیرم 👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بچه روستام بعد ازدواج اومدم شهر حقیقتا چه همسایهای با فهم و کمالاتی تو شهر داریم. ما تو روستا اهل فضولی نبودیم اصلا کلا با زندگی تو روستای خومون مشکل داشتم ولی واقعا بیشتر مردمش تو اون جایی که ما هستیم اهل فضولی هستن .خیلی اخلاقاشون رو مخ هست یه نمونش این بود که وقتی دیگ نذر اش میزاشتن برای یه سطل اش اینقد شلوع میکردن انگار از قحطی دراومدن و اگرم کسی اهل شرکت تو اون وحشی بازی نبود ببخشید اخه حیلی بد همو هل میدن. میگن خل و کم دست و پاست. من وختواهرام نمیرفتیم ولی بیشتر مردم روستا با اعتماد بنفس کامل که انگار مدال افتخار بهشون دادن میرن همو هل میدن تا اش بیشتری گیرشون بیاد. اگه تو خوته باشی و اهل بیرون رفتن زیاد نباشی و سرت تو کارت خودت باشه بازم انگ میخوری. البته مطمینا همه روستاها این نیست.

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

یاد این عکسه افتادم😁

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
توی روستابزرگ نشدم .پدرومادرم توی روستابزرگ شدن  توی شهربزرگ شدم ولی باچیزایی که ازخیلی شهریام ...

منم روستا رو خیلی دوس دارم اما تازه دارن گاز کشی میکنن سختیه بخاری نفتی نکشیدی😢

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
من خودم بچه روستام بعد ازدواج اومدم شهر حقیقتا چه همسایهای با فهم و کمالاتی تو شهر داریم. ما تو روست ...

من خودم تو یه شهرستانی بزرگ شدم همچین چیزی که میگی ندیدم تا حالا من یکی

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

اول روستا بود بعد تبدیل به شهر شد کسیکه ب اونا توهین کنه به اجداد خودش توهین کرده 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
من خودم تو یه شهرستانی بزرگ شدم همچین چیزی که میگی ندیدم تا حالا من یکی

اره گفتم همه جا این نیست. اونجا خیلی پولپرست تشریف دارن و زناشونم عین مردا کار میکنن. 

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس