2777
2789
عنوان

دهاتی😒

2003 بازدید | 88 پست

من خودم تو روستا بزرگ شدم .. مردم خونگرمی داره اما اغلب زنای سن بالا خیلی رو مخن..اینطور بگم که بی سواد خرافاتی لجبازو.. دخالتشون تو زندگی بقیه خیلی به چشم میاد و همینا با رفتاراشون باعث شدن لول روستا نشینا بیاد پایین..باید بگم که شهریو روستایی نداره همیشه و همه جا یکی هست خاله زنک و پرو و بیشعور باشه تو زندگیت موش بدوونه..فرقی که توش دیدم اینه که با روستاییه هرچی منطقی تر بخوای حرف بزنی صداشو بالاتر میبره و متوجه نمیشه اما شهریه در ظاهر تصدیق میکنه اما در حقیقت یه تجربه ای میشه براش که دفعه بعد عمیق تر خنجر بزنه ..طبق تجربه خودم...

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

چه کنیم حالا

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکن اونایی که تو شهر میشینن اصلا دخالت گر و بیشعور نیستن

فکر کنم متنو کامل نخوندی

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
چه کنیم حالا

متن پوینت عملی نداره

کلا چرا دهاتی بگی بده و ب ی عده برمیخوره اما شهری نه هر دو همون حرف (ی)اضافه شده اما اون مثل توهین می‌دونند اما اون. نه و خوششون میاد درحالی ک دهاتی اصلا اشتباه هم نیست!!!!!

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

به نظرم خوب توصیف  نکردی

از چه نظر

همه جا بی فرهنگ بی شخصیت هست دیگه ربطی به روستایی شهری نداره 

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗