2777
2789
عنوان

کرم پودر....

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 60 پست
وای منو نگین بچه ها که رو بینی ام و پیشونیم داغون میشه کرم پودر یا پنکک. اولش که میزنم دون دونه میشه ...

پودر فیکس هم زدی همینطوری شد؟ 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله پودر فیکس کننده برند مک

من ک هیچی از ارایش نمیدونم☹️ همیشه هم یه شکلی ام🙄

بعضی ها اینقد کرم های خوب میزنن یا خوب میخوابه رو صورتشون ادم کیف میکنه☹️

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من ک هیچی از ارایش نمیدونم☹️ همیشه هم یه شکلی ام🙄 بعضی ها اینقد کرم های خوب میزنن یا خوب میخوابه ر ...

آره.شوهرمم همش منو مسخره میکنه با آرایش کردنم.هر وقتی یکیو تو خیابون میبینه که خوب آرایش کرده همش بهم میگه برم ازش برات بپرسم چی استفاده میکنه و چه جوری  

آره.شوهرمم همش منو مسخره میکنه با آرایش کردنم.هر وقتی یکیو تو خیابون میبینه که خوب آرایش کرده همش به ...

ن بابا چه شوهر 😐🤐 شوهر من کاری نداره😂 من خودم دوست دارم ، ولی لوازم ارایشی خوب هم خیلی گرونه خداییش، اونم چقد بدی پول کرم، بعد رو پوستت نخوابه☹️

آره.شوهرمم همش منو مسخره میکنه با آرایش کردنم.هر وقتی یکیو تو خیابون میبینه که خوب آرایش کرده همش به ...

چن سالته؟🙂

من؟   ،الان دیگه ۳۰ .چرا    ؟

اخه اولش ک داشتی تعریف میکردی فک کردم کم سنی 😂😃 بعدش ک گفتی شوهر داری ، تعجب کردم 🤭

ندیده بهت میگم خوب موندی ماشالله😃😘🥰

ن بابا چه شوهر 😐🤐 شوهر من کاری نداره😂 من خودم دوست دارم ، ولی لوازم ارایشی خوب هم خیلی گرونه خدای ...

اون که میگه هر چقد میخوای بگیر و پول بده ولی یاد داشته باش. ولی من!!!!اصلا یاد ندارم و حتی گاهی بزور یه ضد آفتاب بزنم.همین

اون که میگه هر چقد میخوای بگیر و پول بده ولی یاد داشته باش. ولی من!!!!اصلا یاد ندارم و حتی گاهی بزور ...

چه خوب

پس برو یه دوره خود ارایی یاد بگیر بنظرم ارزش داره

. دو تا نی نی دارم

ای جانم خدا حفظشون کنه منم دو تا دارم 😃 ولی نی نی نیستن خیلی😂

چه خوب پس برو یه دوره خود ارایی یاد بگیر بنظرم ارزش داره

فقط دلم خوشه پوستم روشنه  . نزدیکامون که آموزشگاه نیس.فک نکنم با دوتا بچه بتونم برم.جایی که هستم کسیم رو ندارم نگه شون داره  .وگر نه یه فکری به حال خودم میکردم.اینقدر لوازم ارایشی دارم و خریدم و شوهره برام اورده هیچ کدوم بدردم نمیخوره.یادم ندارم استفاده کنم.تازه اینقدر بد ارایش میکنم زشت تر میشم ترجیح میدم هیچ چی نزنم.تازه بر عکس شوهرای مردم بهم میگه خجالت نمی‌کشی که هیچ چی بلد نیستی؟!  .الان دیگه از بس گفته دیگه نمیگه خسته شده  

فقط دلم خوشه پوستم روشنه   . نزدیکامون که آموزشگاه نیس.فک نکنم با دوتا بچه بتونم برم.جایی که ه ...

دمش گرم چه خوب 

منی ک تازه فهمیدم پرایمر و مانسیلر و کانتور چیه😑