2777
2789
عنوان

اونقدری ک تو دلم خونِ تو رگام نیست

739 بازدید | 20 پست

پیش مادربزرگم زندگی میکنیم و مادر پدرم از هم جدا شدن

مادربزرگم اومد خونه تکونی کنه کلی فحشم داد هی میگفت سرطان بگیره تو رو چقدر خونه مو ریختس 

من یه ادم افسرده ی مریضم و خیلی دلمو میشکونه خیلی 

غذا درست میکنم واسم ولی کلی فحشم میخورم 

بخدا فقط سر من اینطوریه از گل نازک تر به بقیه بچه هاش نمیگه فقط زورش ب منو مامانم میرسه

حتی نمیزاره برم پیش بابام زندگی کنم

من دلم خیلی برای مامانم میسوزه خیلی دلم برای بابام هم تنگ شد کاش جرئت اینو داشتم بهش زنگ بزنم از بس چند ساله ندیدمش خجالت میکشم باهام ارتباط برقرار کنم

هروز گریه میکنم از سرنوشت زندگیم هزارتا مریضی رو تجربه کردم ک همشون از اعصاب بود حتی اجازه ندارم با دوستام برم بیرون

اگه یه روز مامانم منو ببرع بیرون این بهم میگه تو خرابی

من چیکار کنمم خسته شدمم دلم برای بابام ی ذره شده

دلم میخاد مامانمو خوشبخت کنم از دستش راحت شه ولی خودمم بدبخت شدمم

عزیزم چند سالته

منی رو که مخ نامزدمو توی 10 دقیقه(اونم با وجود پنج شش تا رقیب عشقی) زدم به چالش نکش نسناس    برگزار کننده ی دوره های انلاین و حضوری دلبری و عشوه ... ولی به دور از شوخی سوال داشتی بپرس  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله میمیره یه نفسی میکشین تو و مادرت

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
ان شاالله میمیره یه نفسی میکشین تو و مادرت

آدم ظالم همیشه سالم

اینا تا مارو نکشن نمیمیرن

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

چ پیرزنی اخه

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
آدم ظالم همیشه سالم اینا تا مارو نکشن نمیمیرن

قبول دارم دقیقا همینطوره

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
قبول دارم دقیقا همینطوره

بله متاسفانه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

با مادربزرگتون جدی برخورد کنید

اگر شما برای خودتون ارزش قائل باشید جسارت به خرج بدید و خودتون قوی و محکم نشون بدید  جرعت نمیکنه بهتون بی احترامی کنه پس قدم اول درمان افسردگی و بالا بردن اعتماد به نفس و خودباوری هست بعدشم به پدرتون زنگ بزنید خجالت نداره پاره تنش هستید اون به شما زنگ نمیزنه یا بیاد ببینتت؟ 

بعد از شکست افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی و شخصیت مرزی یاد گرفتم خودم دوست داشته باشم و اعتماد به نفس و خودباوری فراموش نکنم زندگی من از کودکیم میدان جنگ و ناامیدی و ترس و غم بود من بارها خواستم بهش پایان بدم ولی الان می بینید که زندم و تسلیم نشدم و دارم برای اهدافم می جنگم الان شاید از خودتون بپرسید چرا این حرفارو بهتون میگم خواستم بدونید روزای سخت بالاخره تموم میشه ولی تو ثابت کن خیلی قوی تر از اون چیزی هستی که فکر می کنن میدونم الان شاید داری گریه میکنی، مریض شدی، اعصاب نداری، تحقیرت کردن، به اجبار مجبور شدی کارایی که نمی خواستی انجام بدی شاید بهت تعرض شده یا... فرقی نداره من بهت این تضمین میدم اگه خودت بخوای و ابعاد وجودت بشناسی و همت کنی میتونی همه چیز تغییر بدی فقط ذهنت باز کن و از قدرتی که داری استفاده کن نترس جسارت به خرج بده.