2777
2789
عنوان

بارداری

89 بازدید | 14 پست

مامانا به دادم برسید من سونوگرافی آنومالی انجام دادم بهم گفتم که جنینم کیست کروئید داره کسی بوده که جنینش این مشکل رو داشته و حل شده باشه وبرای مغز جنین آسیبی نزده باشه

خدایا بابت دوتا فرشته ای که بهم دادی شکرت میکنم

کیست شبکه کوروئید در بعضی از جنین‌ها یافت می‌شود و معمولاً در هنگام سونوگرافی در سه ماهه دوم بارداری دیده می‌شود. این وضعیت در حدود یک تا دو درصد از بارداری‌ها رخ می‌دهد. به طور کلی مشکلی ایجاد نمی‌کند و قبل از تولد به خودی خود از بین می‌رود. این کیست‌ها در جنین های دختر و پسر به طور یکسان ایجاد می‌شوند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااای خدایا این چیزا چیه هرروز درمیاد یه روز نمیشه خیالمون راحت باشه منم رفتم اکوی قلب گفت یکی از سوراخای قلبش بسته نشده باید ۸ هفته دیگه بیای دوباره همش استرسشو دارمو نگرانم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
برای منم همینطور بود ماه بعدش رفتم از بین رفته بود الانم نی نی بغلمه مشکلی نداره شکر خدا...

مرسی خواهری که گفتی ...یعنی الان بچت هیچ مشکلی نداره

وااااای خدایا این چیزا چیه هرروز درمیاد یه روز نمیشه خیالمون راحت باشه منم رفتم اکوی قلب گفت یکی از ...

من که دارم از نگرانی میمیرم

مرسی خواهری که گفتی ...یعنی الان بچت هیچ مشکلی نداره

نه من از دکتره هم پرسیدم اون موقع، گفت طی رشد مغز اینا ایجاد میشه و خودشم از بین میره

مساله مهمی نیست ولی سونو مینویسن برا چکش که من ماه بعد رفتم برای اکو قلبش اونم چک کرد گفت نیست دیگه

نه من از دکتره هم پرسیدم اون موقع، گفت طی رشد مغز اینا ایجاد میشه و خودشم از بین میره مساله مهمی نی ...

خداروشکر که مشکلی براش پیش نیومده...عزیزم منم دعا کن تا نی نی سالم بیاد بغلم

من که دارم از نگرانی میمیرم

دور از جونت این نگرانی واسترس که بدتره برات به فکر نی نیت باش عزیزدلم الان قشنگ متوجه نگرانی واسترست هست وبهش منتقل شده

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دور از جونت این نگرانی واسترس که بدتره برات به فکر نی نیت باش عزیزدلم الان قشنگ متوجه نگرانی واسترست ...

آخه اوایل بارداریم نمیخواستمش هر کاری کردم که سقط بشه ولی خدا نگهداشت برام...میترسم خدایی نکرده خدا قهرش گرفته باشه ویه مشکلی داشته باشه بچم

آخه اوایل بارداریم نمیخواستمش هر کاری کردم که سقط بشه ولی خدا نگهداشت برام...میترسم خدایی نکرده خدا ...

نه خیالت راحت چیز خاصی نیست خدا خیلی مهربونتر وبخشنده تر از این حرفاس این مشکلای بارداری براهمه پیش میاد ومیگذره نگران نکن خودتو دفعه بعد بری مطمئنم دیگه هیچ خبری نیست از این کیسته 

نه خیالت راحت چیز خاصی نیست خدا خیلی مهربونتر وبخشنده تر از این حرفاس این مشکلای بارداری براهمه پیش ...

مرسی عزیزم ایشالله زایمان راحتی داشته باشی 

مرسی عزیزم ایشالله زایمان راحتی داشته باشی 

همچنین شما انشاءالله صحیح وسالم نی نی گلتو بغل کنی عزیزم حتما منم دعا کن