مامانا به دادم برسید من سونوگرافی آنومالی انجام دادم بهم گفتم که جنینم کیست کروئید داره کسی بوده که جنینش این مشکل رو داشته و حل شده باشه وبرای مغز جنین آسیبی نزده باشه
کیست شبکه کوروئید در بعضی از جنینها یافت میشود و معمولاً در هنگام سونوگرافی در سه ماهه دوم بارداری دیده میشود. این وضعیت در حدود یک تا دو درصد از بارداریها رخ میدهد. به طور کلی مشکلی ایجاد نمیکند و قبل از تولد به خودی خود از بین میرود. این کیستها در جنین های دختر و پسر به طور یکسان ایجاد میشوند.
وااااای خدایا این چیزا چیه هرروز درمیاد یه روز نمیشه خیالمون راحت باشه منم رفتم اکوی قلب گفت یکی از سوراخای قلبش بسته نشده باید ۸ هفته دیگه بیای دوباره همش استرسشو دارمو نگرانم
خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آخه اوایل بارداریم نمیخواستمش هر کاری کردم که سقط بشه ولی خدا نگهداشت برام...میترسم خدایی نکرده خدا ...
نه خیالت راحت چیز خاصی نیست خدا خیلی مهربونتر وبخشنده تر از این حرفاس این مشکلای بارداری براهمه پیش میاد ومیگذره نگران نکن خودتو دفعه بعد بری مطمئنم دیگه هیچ خبری نیست از این کیسته
خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍