2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3391 بازدید | 124 پست
این چه حرفیه قربونت برم، حلال حلالی عزیز دلم، تازه اومدم بخونمممم عزیز دلم، دستت درد نکنه، الهی من ف ...

ممنون عزیزدلم🥰🥰🥰🥰🥰

خیلی مهربونی 💖💖💖لطف داری خوبی ازخودته😍😍

انشا الله خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه عزیزم 💖💖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنون عزیزدلم🥰🥰🥰🥰🥰 خیلی مهربونی 💖💖💖لطف داری خوبی ازخودته😍😍 انشا الله خدا بهترین ها رو بر ...

فداتبشم عزیز دلمی، شما هم خیلی خوب و مهربون و با محبت و باصفا هستین، خیلی بزرگواری خواهرجونممممم، الهی من فداتبشم، خیلی ازت ممنونم عزیزم، واقعا دستت درد نکنه زحمت کشیدی و حسابی خسته نباشی عزیز دلم❤️❤️❤️🥰🥰🥰💞💞💞💕💕💕💕💖💖💖💖💖💋💋💋💋💋💋💋💋🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بازم برامون داستان بزار عزیز دلم، ما همراهیت میکنیم و میخونیمو تنهات نمیزاریم، قربونت برم، خیلی خیلی مراقب خودت باش عزیز دلم آبجی ناز و خوشگلم💞💞💞🥰🥰🥰🥰🥰💕💕💕💖💖💖💖💖💋💋🙏🙏🙏🙏

بالاخره تموم شد بچه ها... امیدوارم خوشتون اومده باشه و کمی سرگرم شده باشین.. ببخشید من کار د ...

وایی استارتر دستت درد نکنه 😍😍

من کامل خوندم داستانو❤

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡

منتظر داستاناتون هستما❤❤❤😍😍😍

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡
فداتبشم عزیز دلمی، شما هم خیلی خوب و مهربون و با محبت و باصفا هستین، خیلی بزرگواری خواهرجونممممم، ال ...

ممنون دریا جون 🥰🥰🥰

خیلی خوش قلبی😍😍😍😍

انشا الله بهترین ها نصیبت بشه خواهر گلم ❤❤❤❤

قلبقلبم دردگرفت براش

وقعامازنابدبختیم 😔😔

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

قلبقلبم دردگرفت براش وقعامازنابدبختیم 😔😔

ببخشید عزیزم نمی خواستم با گذاشتن این سرگذشت واقعی

باعث ناراحتیتون بشم 

ببخشید🙏🙏🙏

ممنون که وقت گذاشتی 💖💖💖

باشه گزارش بزن  ولی من ۱۰دقیقه منتظر شدم ولی کسی نبود که داستان رو بخونه و استقبال ازش نشد به ...

اسکول پرنده ای هست 

که وقتی یه چیزو میزاره یه جایی فراموش میکنه 

شما نمیدونید اسکول چیه 

کسی که داستان میزاره 

میزاره دیگه نمیزام 

میزارم نمیکنه 

من هم چیزی به شما نگفتم 

من از اول داستان بودم و خوندم