2777
2789
عنوان

کادو

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 40 پست
من برای سالگرد ازدواجومون یه کت تک اسپرت خریدم برای شوهرم عاااااشقش شد خیلی خیلی دوسش داشت. هزاربار ...

عزیزم من همه چی افتاده پشت سر هم روز مرد ولنتاین و تولدش و سالگردمون و تولدم 😑

عزیزم اگه داری میبینی و میخونی ازت دوتا خواهش کوچیک دارم برای رسیدن به عشقم یه عشقی که پر از ماجرا های تلخ و سخت و شیرین هست یه صلوات بفرست و برای موفقیت تو کنکور و قبولی دانشگاه فرهنگیان یه صلوات دیگه بفرست (زودی میام و میگم که به دوتاش رسیدم) ❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بشینم غصه بخورم ک چی واسه یه مرد دوسشم دارما ولی جدیدا عاقل شدم با عقل پیش میرم 

😂منم همینم زود میتونم بیخیال طرف بشم ولی وقتی قضیه ازدواج میرسع ادم فشار روحی میاد روش 🤦🏻‍♀️ برای انتخابش 

🥲😂بیا ببا دیدید فقد منه ببدخ نیستم حالا یه جوراب نگرفتم

خوب کردی نگرفتی. چیه جوراب. انقد بدم میاد از اونا که جوراب هدیه میدن. شخصیت مرد رو پایین میارن

یه شاخه گل خیلی خیلی بهتر از یه جفت جورابه

خوب کردی نگرفتی. چیه جوراب. انقد بدم میاد از اونا که جوراب هدیه میدن. شخصیت مرد رو پایین میارن یه ش ...

😂😂😂😂نمیدونم چرا ولی این خودش میخواست حس میکنم بچم فکر میکرد دیگ مرد شده باید جوراب بگیره از اون دید قضیرو ندیده

عزیزم من همه چی افتاده پشت سر هم روز مرد ولنتاین و تولدش و سالگردمون و تولدم 😑

دقیقا مث من

روزمرد و ولنتاین که گذشت

سالگرد ازدواجمون ۱۱ اسفند و تولد من ۱۳ اسفند بود

اونم یه سینی مسی برام خرید انقد خوشگله. وای هزار بار نگاش کردم

😂منم همینم زود میتونم بیخیال طرف بشم ولی وقتی قضیه ازدواج میرسع ادم فشار روحی میاد روش 🤦🏻‍♀️ برای ...

والا قبلا زیاد تحویلش می‌گرفتم فک میکرد خبریه الان دیگه هرچی عقلم بگه همونه تامام

دقیقا مث من روزمرد و ولنتاین که گذشت سالگرد ازدواجمون ۱۱ اسفند و تولد من ۱۳ اسفند بود اونم یه سین ...

ما تولدش 27 فروردین تولدم 15 اردیبهشت سالگردمون 17 مرداد

عزیزم اگه داری میبینی و میخونی ازت دوتا خواهش کوچیک دارم برای رسیدن به عشقم یه عشقی که پر از ماجرا های تلخ و سخت و شیرین هست یه صلوات بفرست و برای موفقیت تو کنکور و قبولی دانشگاه فرهنگیان یه صلوات دیگه بفرست (زودی میام و میگم که به دوتاش رسیدم) ❤️❤️

بچها بنظرتون برا تولدش ی کیک بگیرم و ی دستگل برم سوپرایزش کنم بده؟؟ حتمن باید کادو باشه ینی اگه نباشه زشته؟؟