2777
2789
عنوان

کادو

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 40 پست

ایده بدین واسه تولد نامزدم من چی بگیرممممم 😭😶

عزیزم اگه داری میبینی و میخونی ازت دوتا خواهش کوچیک دارم برای رسیدن به عشقم یه عشقی که پر از ماجرا های تلخ و سخت و شیرین هست یه صلوات بفرست و برای موفقیت تو کنکور و قبولی دانشگاه فرهنگیان یه صلوات دیگه بفرست (زودی میام و میگم که به دوتاش رسیدم) ❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا خیلی هم خوب گرفتی

ولی زیادی نکن 

وقتی همیشگیش کردی بعد دیگه فکر میکنه که وظیفته

خوب کردی به حرف دوستت گوش نکردی. اخه جوراب جیه. اگه میگرفتی حسابی ناراحت میشد

انقد بدم میاد از کسایی که جوراب هدیه میدن

ارزش مرد رو میارن پایین

منم ولنتاین و روز مرد و ی کادو دادم بهش بابا خب ی دختر مگه چقد پول داره بخاد خرج کنه 

ی روز فرقش بود دیگه سخت نگیر 

به دوستت بگو تو که خیلی لارجی دفعه های دیگه بیا پول بده من تا منم سفت بگیرم

عزیزم اگه داری میبینی و میخونی ازت دوتا خواهش کوچیک دارم برای رسیدن به عشقم یه عشقی که پر از ماجرا های تلخ و سخت و شیرین هست یه صلوات بفرست و برای موفقیت تو کنکور و قبولی دانشگاه فرهنگیان یه صلوات دیگه بفرست (زودی میام و میگم که به دوتاش رسیدم) ❤️❤️
خودتونو به این چیزا عادت ندین که حتما تولد ولنتاین سالگرد ازدواج روز زن روز مرد 🥴 هی کادو بدین کادو ...

🥲ن بابا این بچه خودش چیزی نمیگه دوستم اینجوری گفت اصلا شوکه شدم  گفت اره شل گرفتی خیلی بده

:/مامان منم همینو میگه ولی بعضی وقتا بهش کادو میدم مثل بچه خوشحال میشه😂 ادم خوشش میاد 

چرا من خوشم نمیاد ..ببین هنوز عقد نکرده بودیم تولدش بود میخواستم ی جشن لاکچری براش بگیرم شبش دعوامون شد اعصابم خورد شد فرداش رفتم با کل پولی ک قرار بود هزینه کنم لباس خریدم حسابی عشق کردم اومدم خونه اونم منت کشی کرد آشتی کردیم و هیچوقتم براش کادو نگرفتم

منم ولنتاین و روز مرد و ی کادو دادم بهش بابا خب ی دختر مگه چقد پول داره بخاد خرج کنه  ی روز فر ...

🥲😂شاید باورت نشه بهش بگم بهم پول میده ولی اخه نمیشه با پول اون برم کادو بدم

من رفتم اتلیه عکس انداختیم 🥲کدوم شهری؟

بوشهر 😶آتلیه که جای کادو نمیگیره بنظرت کادو چی بگیرم

ایده بدین واسه تولد نامزدم من چی بگیرممممم 😭😶

من برای سالگرد ازدواجومون یه کت تک اسپرت خریدم برای شوهرم

عاااااشقش شد خیلی خیلی دوسش داشت. هزاربارم تشکر کرد.

روز مرد نتونستم چیزی بگیرم دیگه برا سالگرد جبران کردم

من برای سالگرد ازدواجومون یه کت تک اسپرت خریدم برای شوهرم عاااااشقش شد خیلی خیلی دوسش داشت. هزاربار ...

🥲😂بیا ببا دیدید فقد منه ببدخ نیستم حالا یه جوراب نگرفتم