من برای تولد نامزدم یه خرجی کردم زیاد بود در توانم نبود واقعیت بعد برای ولنتاینم دیگه اصلا پول مداشتم تولدش چون نزدیک ولنتاین بود فقط برای ولنتاین یه اتکلن نسبتا خوب خریدم
روز مرد چیزی نخریدم دوستم امروز میگفت مگه نامزدت جوراب نمیخواست برا روز مرد رل منم میخواست بیا جوراب میخرم ب توام میدم هی گفتم نه و اینا ولش کن اوکیه نیازی نیست
عزیزم اگه داری میبینی و میخونی ازت دوتا خواهش کوچیک دارم برای رسیدن به عشقم یه عشقی که پر از ماجرا های تلخ و سخت و شیرین هست یه صلوات بفرست و برای موفقیت تو کنکور و قبولی دانشگاه فرهنگیان یه صلوات دیگه بفرست (زودی میام و میگم که به دوتاش رسیدم) ❤️❤️
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم ولنتاین و روز مرد و ی کادو دادم بهش بابا خب ی دختر مگه چقد پول داره بخاد خرج کنه
ی روز فرقش بود دیگه سخت نگیر
به دوستت بگو تو که خیلی لارجی دفعه های دیگه بیا پول بده من تا منم سفت بگیرم
عزیزم اگه داری میبینی و میخونی ازت دوتا خواهش کوچیک دارم برای رسیدن به عشقم یه عشقی که پر از ماجرا های تلخ و سخت و شیرین هست یه صلوات بفرست و برای موفقیت تو کنکور و قبولی دانشگاه فرهنگیان یه صلوات دیگه بفرست (زودی میام و میگم که به دوتاش رسیدم) ❤️❤️
:/مامان منم همینو میگه ولی بعضی وقتا بهش کادو میدم مثل بچه خوشحال میشه😂 ادم خوشش میاد
چرا من خوشم نمیاد ..ببین هنوز عقد نکرده بودیم تولدش بود میخواستم ی جشن لاکچری براش بگیرم شبش دعوامون شد اعصابم خورد شد فرداش رفتم با کل پولی ک قرار بود هزینه کنم لباس خریدم حسابی عشق کردم اومدم خونه اونم منت کشی کرد آشتی کردیم و هیچوقتم براش کادو نگرفتم
بوشهر 😶آتلیه که جای کادو نمیگیره بنظرت کادو چی بگیرم