الان دوروزه حرکات بچم رو روی مثانه و واژن حس میکنم
یه حس بدیه ،بالا هم حرکت هستا ولی یه حالت ضربه تند تند رو مثانه ام هست که گاهی دردم داره بنظرتون خطرناکه؟!!! کسی اینجوری بوده؟؟؟
اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
چه جالب اتفاقا منم امروز حرکاتشو پایین حس میکنم همش به واژنم فشار میاره😐😐😐پرسیدم از خواهرم گفت طب ...
واسه من فشار نیست هی ضربه میزنه انگار با پاش؛ همش نگران کم شدن طول سرویکس و پاره شدن کیسه آب و زایمان زودرسم
اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آره هم دلم میریزه چون انگار بالای واژن ضربه میزنه هم اینکه بعضیاش دردناکه
منم بعضی وقتاکل شکمم سفته سفت میشه بعضی وقتام شله
ولی تکرر ادرارم بهتر شده
چند هفته ای؟