2777
2789
نظرتون در موردش چیه

هرچی میدونید بگید

قیمت

کجا میفروشن

عوارض

تا حالا دیدین کسی از این دارو استفاده کنه؟

نتیجه گرفت؟

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید، برایشان چای ریخت، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد!کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت؛که غم و اندوه، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند،که حالِ همه مان خوب خواهد شد    #دختر_پاییزی🍁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دختر خالم پوستش سبزه بود الان سفید شده  نمیگه چیکار کرده ولی بنظرم اونم از همین امپول استفاده کرده شایدم کرم پودر تزریق کرده 

خدایا اگه حکم باهاته یه لازم بزن داریم کوت میشیم!!  
من دختر خالم پوستش سبزه بود الان سفید شده  نمیگه چیکار کرده ولی بنظرم اونم از همین امپول استفاد ...

اینا خیلی بیشعورن🙂😂💔

خب بگید ماهم سفید بشیم😐😂

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید، برایشان چای ریخت، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد!کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت؛که غم و اندوه، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند،که حالِ همه مان خوب خواهد شد    #دختر_پاییزی🍁
اسی پوستت چه رنگیه ؟

گندمی روشن

قیمت قرصاش حدود 800 یا 900 تومنه رنگدانه های پوست رو ازبین میبره واسه همون پوست سفید میشه و میگن که خوب نیست من خودم دوماهه دارم سابلیمینال روشن شدن رنگ پوستو گوش میدم نتیجه فوق العاده ای ازش گرفتم پوست چند درجه روشن تر شده

الان که همه دارن برنزه میکنن فقد تو ایرانه که عاشق پوست سفیدیم😐