با دیدن گوشیه همسرم متوجه یک مکالمه پیامکی با خانمی شدم همسرم گفت دوستم گفته با این خانم صحبت کنم ببینم اهل دوستی هست یا نه و این که ببینم حاضر به قرار بیرون میشه یا نه اگه بیاد قرار بزاریم دختره خوبی نیست و دوستم خاستگاریش نره
بعد من گفتم این اصن درست نیست که بایک خانم دیگه چت کنی و این حرفا اون هم گفت چیز الکی هست و برات مهم نباشه من خیانت نمیکنم و از این حرفا بعد میگه من قصدم کمک به دوستمه اون کم رو عه
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بعد من گفتم این اصن درست نیست که بایک خانم دیگه چت کنی و این حرفا اون هم گفت چیز الکی هست و بر ...
ببین استارتر برو به شوهرت بگو ی زمانی زنا خر میشدن با این که دوستم بود و ازین حرفا بگو چیز جدیدی یاد بگیرید خاک تو سراتون البته منظورم شوهر تو نیس من خیانت دیدم همه نوعیشم دیدم دیگ اینو ک گفتی فهمیدم چقدر خیانت میکنن این مردا ای خدا خفشون کن
باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم...