با دیدن گوشیه همسرم متوجه یک مکالمه پیامکی با خانمی شدم همسرم گفت دوستم گفته با این خانم صحبت کنم ببینم اهل دوستی هست یا نه و این که ببینم حاضر به قرار بیرون میشه یا نه اگه بیاد قرار بزاریم دختره خوبی نیست و دوستم خاستگاریش نره
بعد من گفتم این اصن درست نیست که بایک خانم دیگه چت کنی و این حرفا اون هم گفت چیز الکی هست و برات مهم نباشه من خیانت نمیکنم و از این حرفا بعد میگه من قصدم کمک به دوستمه اون کم رو عه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد من گفتم این اصن درست نیست که بایک خانم دیگه چت کنی و این حرفا اون هم گفت چیز الکی هست و بر ...
ببین استارتر برو به شوهرت بگو ی زمانی زنا خر میشدن با این که دوستم بود و ازین حرفا بگو چیز جدیدی یاد بگیرید خاک تو سراتون البته منظورم شوهر تو نیس من خیانت دیدم همه نوعیشم دیدم دیگ اینو ک گفتی فهمیدم چقدر خیانت میکنن این مردا ای خدا خفشون کن
باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم...