2777
2789
عنوان

شیفت کردم 🥲

1189 بازدید | 32 پست

اینجا راجبش خوندم رفتم تحقیق کردم.الان اجراش کردم یدفه بدم شرو کرد به لرزیدن همه جا سفید شد ترسیدم بیدار شدم   حس میکنم واقعا جواب داد. 😢شما انجام دادین تاحالا

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من ترسیدم 

موقعی ک داشتم بهش فکر میکردم قشنگ حس کردم پاهام بی حسه کامله

ولی خیلی ترسیدم

حس کردم دارم دست میبرم تو اعتدال طبیعت و عواقب بدی داره 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

تو همین سایت چند هفته پیش در موردش تاپیک زده بودن بچه ها ولی نه من انجام ندادم عزیزم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊