2777
2789
عنوان

اخه چرا نی نی سایت چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکه برم بخوابم یا درس بخونم چه اتفاقای میفته تو‌سایت 🤣🤣🤣

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

دقیقا منم راجع به ترویج بی حیایی و روابط نامشروع در سینما تاپیک زدم یع کاربر پیچید بهم و اونقدر تاپی ...

اگ کاربریت رو یادته ب نی نی یار بگو برت گردونه

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

با اجازه استارتر 

خانوما یه سوال میشه امضا رو تغییر داد؟🥴

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡
با اجازه استارتر  خانوما یه سوال میشه امضا رو تغییر داد؟🥴

عاره عزیزم میشه 

ببزن رو عکست اون گوشه 

بعد روی نی نی سایت من 

ویرایش اطلاعات کاربری 

بعدم برو قسمت ویرایش امضا

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

عاره عزیزم میشه  ببزن رو عکست اون گوشه  بعد روی نی نی سایت من  ویرایش اطلاعات کارب ...

خیلی ممنوووون😍😍

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡