2777
2789
عنوان

اخه چرا نی نی سایت چرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدانکه برم بخوابم یا درس بخونم چه اتفاقای میفته تو‌سایت 🤣🤣🤣

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

دقیقا منم راجع به ترویج بی حیایی و روابط نامشروع در سینما تاپیک زدم یع کاربر پیچید بهم و اونقدر تاپی ...

اگ کاربریت رو یادته ب نی نی یار بگو برت گردونه

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

با اجازه استارتر 

خانوما یه سوال میشه امضا رو تغییر داد؟🥴

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡
با اجازه استارتر  خانوما یه سوال میشه امضا رو تغییر داد؟🥴

عاره عزیزم میشه 

ببزن رو عکست اون گوشه 

بعد روی نی نی سایت من 

ویرایش اطلاعات کاربری 

بعدم برو قسمت ویرایش امضا

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

عاره عزیزم میشه  ببزن رو عکست اون گوشه  بعد روی نی نی سایت من  ویرایش اطلاعات کارب ...

خیلی ممنوووون😍😍

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡