خیلی ناراحت شدم برا شوهرم بیچاره یه دیشب اومد خونمون اصلا نتونست بخوابه با صدای باد و لرزش در و پنجره ها دیشبم که شام نداشتیم یه لقمه خورد واسه اینکه خجالت نکشم ،واقعا این چه زندگیه خونهمون قدیمیه مایه ابروریزیه مثل فقیرا زندگی میکنیم نه خورد و خوراکمون درسته نه رفت و امد داریم با کسی نه پولشو داریم از این خونه که اسانسورم نداره و طبقه هزارم میشینیم بریم😔😔 واقعا خستم از این دنیا خیلی کوچیک شدم پیش شوهرم ما تازه عقد کردیم اصلا دلم نمیخواست وضعمونو بدونه خودمم از دیشب نتونستم بخوابم خدایا این حق ما نیست
تورو خدا دعا کنید از این خونه بریم یجای درست و بهتر خدا پولشو برسونه برامون شما دعاهاتون میگیره😭
اسی بیا مارو از گمراهی نجات بدههه خونه باباشو میگه شوهرشم شام نخکرده و خجالت کشیده جلوی شوهرش بخاطر ...
عزیزم ...این خانوم بهتره زود تر ازدواج کنه بره سر خونه زندگیش و از این وضع راحت شه جا داره اینو بگم واقعا آفرین ب شعور و غیرت همسر استارتر من خواستگاری داشتم که بخاطر وضع خونه بابام منو نخواست ...واقعا مرد خوب ینی شوهر استارتر
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.