2777
2789
عنوان

مثل فقیرا زندگی میکنیم آبروم رفت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علی ها خیلی ناز هستن  انسان های خاص هستن. اگه علی ها نباشن  ما پسرا خودمونو می کشیم

بیا من اسم شوهرم علیه مال تو وردار ببر ک خودتو نکشی

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
عزیزم پرسیدم کدوم شهر زندگی می کنی،تا بتونم کمکت کنم،کرمان هستی یا یه شهر دیگه

مرسی عزیزم ان شالله خدا به دل پاکت زودتر یه نگاهی کنه و تموم مشکلاتت حل شن ،من کمک نمیخوام ولی همینکه حرفشو زدی نشون از دل صافت و قلب مهربونته الهی خدا دلتو شاد کنه همیشه آمین😘

بلاخره همه چیز درست میشه
دو تا علی جرقه میزنه

بهتردوتا علی از ایران کم میشن

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
عزیزم پرسیدم کدوم شهر زندگی می کنی،تا بتونم کمکت کنم،کرمان هستی یا یه شهر دیگه

مشهد هستم

از سرتم زیاده/لیافت میخواد

محمد بود یه چیزی ن علی

من محمد علیم    

تو ژله لای باقی پلویی

مرسی عزیزم ان شالله خدا به دل پاکت زودتر یه نگاهی کنه و تموم مشکلاتت حل شن ،من کمک نمیخوام ولی همینک ...

فدات عزیزم،من هم خیر نیستم که بگم ای پول دارم کمک می کنم،من مثل شماها هستم ولی ناراحت میشم کسی از غذا بگه که ندارم،من هر چی در توانم هست میزارم ا همشهری و هموطنم از نداشتن چیزی غصه نخوره.

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..