2777
2789
عنوان

نکنه یخچالم داره میسوزه😱😱

338 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها

امروز داخل یخچالمو آب ریختم و شستم، یخچالم سایده سامسونگه، اول توشو کفی کردم بعد پارچ پارچ آب ریختم و شستم یکم آب از منافذش رفت تو یخچال، حالا که دو ساعته زدم تو برق میبینم صدا میده یکم و زیرش داغ کرده اون قسمتم که آهنربا داره داغه،،  خاک بر سرم حالا چیکار کنم ترسیدم به شوهرم بگم دعوام کنه، تو رو خدا یکی راهنماییم کنه نکنه یخچالم بسوزه😱😭

چــــــــــرا یخچالو شستی 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یخچالو فقط با دستمال تمیز میکنم مگ چی داره میشوریش گرونه والا بسوزه نمیشه خرید

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

من اصلا تومغزم نمیگنجه به چه دلیل یخچال رو میشورن.تواطرافیانم هم می بینم

نه گاز هست که چربی بگیره،نه مثل مخلوط کن وچرخ گوشت هست که قطعاتش ازموتور جدا بشه  پس چرا می شورین وقتی با دستمال نمدار تمیز میشه؟🤔🤔

خدایا بی نهایت شکرت

اخه ادم یخچال و میشوره😐

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.