2777
2789
عنوان

لاغری در شیردهی

142 بازدید | 22 پست

بچم تازه وارد ۱۸ماهگی شده اما بیش از حد شیرم میخوره خصوصا دم صبح ساعت ۳و ۴ به بعد اگه ندمم نق میزنه البته خواب هم هست دلم نمیاد اذیت بشه اما واقعا اونقدر شیرم میخوره که دیگه پاهام سست و بی جون میشن انکاری فشارم می افته .. خیلی خیلی لاغر شدم شوهرم همش ضدحال بهم میزنه هی میگه لاغر شدی زشت شدی انگار مرده ای بخدا من همیشه به خودم میرسم آرایش میکنم قیافه امم خیلی جذابه تعریف نمیدم اما می‌خوام بگم نمی‌دونم مشکلش چیه ک میخواد روحیه ام خراب کنه تازه لاغریم بخاطر بی خوابی و استراحت نداشتنم و از صبح تا شب کار خونه و بچه داری دهنم سرویس کرده کمکم اصلا نمی‌ده درکم نمیکنه بعد بهم میگه مگه تو خونه چکار می‌کنی زن وظیفه اش تو خونه مرد هم بیرون از خونه.. بخدا هم از لحاظ جسمی هم روحی خیلی بهم ریختم ضعیف شدم نمی‌دونم چکار کنم

خدایا مراقب منو پسر کوچولوم باش♥️♥️🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چند ماهگی بچت لاغر شدی 

من که چهار ماهه یه گرم هم کم نکردم تازه دخترم از ساعت ۱.۵ شب تا ۵ همش شیر میخوره یک سره تازه روز هم میخوره

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لینک گروه

منم همینطور بااین تفاوت که یه پسر چهارسال و این پسرمم دوماهشه تاالان داشت گریه میکرد به زورخابوندمش

منم 17کیلولاغر شدم تو دوماه

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
پس من چی بگم که بچم دوسال و نیمشه هنوز شیر می خوره؟ 😅🤦‍♀️

ععععع واقعا😮

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
بگو چشم ارباب بعدم کمربند بیار بده بگو استدعا دارم منت بگذارید سهم کتک امشب رو نصیبم بفرمائید چون من ...

والا انگار خدمتکارم نه نوازشی ن عشقی ن آرامش بخدا خیلی خسته شدم وقتی میگه مگه چکار کردی تو خونه انکاری با چاقو تو قلبم میزنه بهم میریزم اعصابم خراب میشه امشبم گفت بهم منم گفتم تو اصلا منو درک نمیکنی رفیقم نیستی بعد که دید عصبی شدم میگه شوخی کردم چقدر هار شدی گفتم سگ خودتی چرا این حرف میزنی که عصبیم کنی آزار داری مریضی

خانما چیکارمیکنین شیرتون زیاد میشه

من شیرم خیلی کمه تا الان بهش کمکی دادم با شیشه شیر

از چند ماهگی بچت لاغر شدی  من که چهار ماهه یه گرم هم کم نکردم تازه دخترم از ساعت ۱.۵ شب تا ۵ ه ...

والا میگم کلا بعد از زایمان کلی وزن کم کردم اوایل نزدیک ۲۰کیلو وزنم اومد پایین اما الان چند ماهی هست بیش از حد لاغر شدم اونقدر که انگشتر تو دستم نمی مونه کارهای خونه هم هست