2777
2789
عنوان

خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 45 پست
حالا همه اینا به کنار  من یادمه 6 سالم که بود یه تولد گرفتن خانوادم اونم تو خونه همه زنا و بچ ...

واییییی چقدر حرفت درست بود عزیزم واقعا درست بود صحبتت،آخه بچه ۱۳ ساله و چه به تولد تو ویلا اونم تنها و بدون خانواده 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
حالا همه اینا به کنار  من یادمه 6 سالم که بود یه تولد گرفتن خانوادم اونم تو خونه همه زنا و بچ ...

درسته پررو شده 

چون ته تغاری بود بابام خیلی دوسش کرد و الان موند باهاش چیکار کنه ، زیادم بریز و بپاش نداشتیم تو تولدا همین تولدمو تو کافه که میگم بعداز ۸ سال دارم به تولد میگیرم که دوستان روم گردن گذاشتن گفتن بگیر ما بیایم 😂 

منم گفتم زشته ، مامانمم حوصله جشن تو خونه ندارم خصوصا اگه رفیقا باشن منم گفتم برم کافه که با این وضعیت پشیمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=228888613]دختر منم سیزده سالشه همش با دوستاش مجازی حرف میزنه صبح تاشب اصلا درس نمیخونه [/QUOTEاصلا نباید گوشی داشته باشن تو این دوران بد  ولی بخاطر درس مجبورن پدرومادرا بهشون بدن ولی بنظرم باید محدود بشن ن۲۴ساعت گوشی دستشون باشه هیچ برنامه ای هم نرن بعضی ازاین ۱۲ساله ها اینستا دارن انقد کلیپ و فیلمای بد میبینن یادمیگیرن فقط باید بگی خدا عاقبتشونو بخیر کنه

خدایاشکرت  
من اون روز ی کلیپ دیدم پسرودختر۱۲یا۱۳ساله رل بودن تو جنگل شمال ببخشید اینومیگم همچین ازهم ل ب میگرفت ...

مامان منم خیلی حرص میخوره 

خواهرم مریض بود کوچیکتر بود با هزارتا بدبختی خوب شد

دلم به حال مامانم میسوزه که فقط ۴۳ سالشه و تمام موهاش سفید شده، البته نمیگم فقط خواهرم مقصره و من پیرش نکردم منظورم اینه ، مونا بیشتر اذیتش کرده

مامان منم خیلی حرص میخوره  خواهرم مریض بود کوچیکتر بود با هزارتا بدبختی خوب شد دلم به حال مام ...

تمام پدرومادرا واقعا تو بچه بزرگ کردن رنج میکشن پیرمیشن چون مسئولیت بزرگ وسختیه.انشالاه مادربشین تو وخواهرت میفهمین این همه حرص خوردن مادرتونو

خدایاشکرت  

انشالاه ک خواهرتو و تمام جوونای مملکت ب راه راس هدایت بشن و عاقبت بخیر بشن.دیگه اینم ی دورانه باید بگذره سنش بیشتربشه کمتر لوس بازی درمیاره خودتونو اذیت نکنید ولی بازمیگم خیلی مراقبش باشین  

خدایاشکرت  
چرا نباید دوست داشته باشه

نمیگم دوست نداشته باشه منم ۱۳سالم بود تمام دخترای مدرسه رفیقم بودن ولی بیرون نمیرفتیم ایشون میگه دوست داره همش بره بیرون بگرده همش با رفیقاش باشه

خدایاشکرت  
انشالاه ک خواهرتو و تمام جوونای مملکت ب راه راس هدایت بشن و عاقبت بخیر بشن.دیگه اینم ی دورانه باید ب ...

مرسی عزیزم ، منم سر همین مشکلات مجبور شدم زود ازدواج کنم تا بابام بویی از دوستی من و نامزدم نبرده 

😂😂😂😂  یبار بهم گفت از حرص شمام که شده شوهر میکنم برم دیگه شکلتونو نبینم 😐 نمیفهمم مشکلش ...

میگفتی فک مبکنی خونه شوهر حلوا خیرات میکنن😏

برو شوهربکنمام کمترحرص میخوریم فک کردی اون مث ما لوست میکنه

خدایاشکرت  
میگفتی فک مبکنی خونه شوهر حلوا خیرات میکنن😏 برو شوهربکنمام کمترحرص میخوریم فک کردی اون مث ما لوست ...

من که دیگه باهاش حرف میزنم لال میشم از بس سر تقو حاضر جوابه😶😐