2777
2789
عنوان

خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 45 پست
ظاهرا برادر خواهر مجازی بودن  درصورتی که ما ۳ تا داداش داریم و. دوتا دختریم  بابام از هم ...

ببین میگذره سال دیگه خودش به خودش میاد زیاد بهش گیر ندید

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰
اینو قبولش دارم که پررو شده  اما خواهرم قبلا ته تغاریو عزیز خانواده بود کسی بهش کار نداشت تا ا ...

خوب ب قول خودت زیادی لوسش کردین تا دیرنشده جلوشو بگیرین البته زیادم محدودش نکنید ک همش عقده بشه  ولی خوب باید خیلی مراقبش باشید واقعا دوره زمونه بدی شده ممکنه اتفاقی بیفته ک بعدا پشیمون بشین

خدایاشکرت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سطح توقعات خواهرت بالاست عزیزم با توجه به سنش اگه ولش کنین عاقبت خوبی نداره چون خامه یه مقدار سختگ ...

متوجم 

اگه سخت گیری کنیم می‌شینه یه گوشه فقط گریه می‌کنه غذاهم نمیخوره مامانمم دق میکنه

بچه دارى چه سخت شده من سى و پنج سالمه تا حالا تولد تو ويلا نداشتم😂 

تو چند سالته استارتر؟ 

نميشه بهش بگيد اونم توى كافه تولد بگيره

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
متوجم  اگه سخت گیری کنیم می‌شینه یه گوشه فقط گریه می‌کنه غذاهم نمیخوره مامانمم دق میکنه

ب مامانت بگو اگه بره بیرون و ی آبروریزی ب باربیاره دق نمیکنی باز دراون حالت خوبه ک خونس.

حالا اگه سنش بیشتربود بیشترمیفهمید شهرچقدر گرگ توشه میشد محدودش نکرد

خدایاشکرت  

ببین عزیزم زیاد نباید جلوی خودش حساسیت نشون بدید

الان بخاطر چشم و هم چشمی با دوستاش هم که شده میخواد یه کاری کنه که پیش چشم اونا مثلا خفن به نظر بیاد،یکم باید از فضای دوستاش دورش کنید،اول همه اینکه بشین باهاش حرف بزن بگو که من بزرگتر از توام و وقتی همسنت بودم از این کارا نمیکردم،مامان و بابا یه چیزی میدونن که میگن نه بزار ۵ سال ۴ سال دیگه هر کاری خواستی بکن خودمم پشتم،یکم هم لوسی کردید زیادی،شایدم چون یک دفعه ای از توی چشم همه بودن اومده کنار این طوری رفتار میکنه

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
بچه دارى چه سخت شده من سى و پنج سالمه تا حالا تولد تو ويلا نداشتم😂  تو چند سالته استارتر؟&nbs ...

من چند روز دیگه ۲۲ سالم میشه 

بهش گفتم اجی بیا تو هم تو کافه تولد بگیرم منم اصن نمیگیرم 

سر لج نشسته میگه نه اصلا 

میگه کی ازدواج میکنی بری ازت راحت شیم 

(نامزد دارم عید فطر عقدمه ایشالا )

در صورتی که از خودم بیشتر دوسش دارم

حالا همه اینا به کنار 

من یادمه 6 سالم که بود یه تولد گرفتن خانوادم اونم تو خونه

همه زنا و بچه های فامیلم دعوت بودن با روسری همه نشسته بودن دست میزدن چون فیلم داشتیم میگرفتیم

مجلس عزا بود قشنگ😂

دیگه بعد از اون تولد غیر از خانواده یادم نمیاد 

خیلی بهش پر و بال دادین 

خیلی 

ببخشید اینو میگم ولی شاید تقصیر خانوادت هم باشه

شاید خیلی ریخت و پاش کردن 

اینو خودم تجربه کردم که میگم

یه مدت که زیاد پول داشتم برای رفیقم زیاد ریخت و پاش میکردم بعدش دوتا اتفاق پیش اومد 

اولی اینکه توقع دوستم بالا رفت و لطف من شد وظیفه

دوم اینکه برای اینکه لرد بودنِ پوشالی خودمو جلوش حفظ کنم با اینکه وضع مالیمون متوسطه ولی همش پول خرج میکردم برای اون تحفه☺

شاید خواهرت توی چنین شرایطی گیر کرده پیش دوستاش

چار تا فیلمم دیده فاز برش داشته توی نوجوونی سر دسته ی پولدار و جذاب اکیپشون باشه 

خصوصا که میگی اکیپشون پسر هم داره 

بره ویلا تولد بگیره توام باهاش برو سعی کن باهاش رفیق بشی حداقل اینطوری مواظبشی

بابام همینو بهش گفت ، گفت بزار مائده حداقل بیاد باهات میگه تنها کسی که دلم نمی‌خواد بیاد مائده س 

در صورتی که من هرچی فکر میکنم نمیدونم چرا باهام بده ؟

من اون روز ی کلیپ دیدم پسرودختر۱۲یا۱۳ساله رل بودن تو جنگل شمال ببخشید اینومیگم همچین ازهم ل ب میگرفتن واقعا من خجالت کشیدم واقعا تاسف خوردم ک ی بچه بزرگ میکنی با خون دل اخرش  ب اینجا میرسه بی بندوبار میشن تواین سن بجااینکه سر دس و مشقشون باشن

خدایاشکرت