ولی خودم یه بار میجوشونم آبشو میریزم، دوباره میزارم با پیاز و نمک و فلفل، یه کوچولو زردچوبه و ادویه کاری، وچوب دارچین میزارم بوشو بگیره، آخرای پخت پیاز داغ درست میکنم میریزم توش
کله رو بذار توی قابلمه جوش بیاد روش کف جمع میشه بعد اون کف ها رو با کفگیر جمع کن بریز دور. بعد پیاز رو پوست بگیر دوتا سه تا درسته بنداز تو قابلمه با زردچوبه. چوب دارچین بنداز. لیمو عمانی هم بنداز خوب میشه
هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
بذار تو قابلمه بزرگ اب بریز تا جایی که کاملا روشو بگیره بعد دارچین و زعفرون و یه کم فلفل سیاه و یه کم ابلیمو بریز ولی دارچین و زعفرون بیشتر بریز شب بذار رو گاز با شعله خیلی کم تا صبح میپزه مثلا ۱۱ شب بذاری تا ۸ صبح کاملا میپزه و جا میوفته هیچ وقت تو زود پز نریز رو گاز چندین ساعت خیلی خوش طعمتره وقتی پخت دوباره نمک و ابلیمو زعفرون و دارچین بزن یه ربع بپزه عالی میشه