2777
2789
عنوان

چیکار کنم بیشتر به خدا نزدیک بشم?

2800 بازدید | 23 پست

من نماز میخونم ،قبلا به خدا خیلی اعتماد و اعتقاد داشتم ولی جدیدا دیگه کیفیت نمازهایی که میخونم کم شده ،نمیدونم چرا حس میکنم اعتقادم کم شده ،دارم ازش دور میشم 

شما ذکری یا دعایی واسه حال خوب و دورشدن از حس بد رو نمیدونید

سعی کن نماز اول وقت بخونی 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرآن بخون و به معانی آیه ها فکر کن و در طول روز به خودت یاد آوریشون کن ، شکر گزاری کن مرتب 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزم شب که خواستی بخوابی خیلی صمیمی و دوستانه و ساده باهاش حرف بزن 

...هر چی دلت خواست بگو ، از دردات حس و حالت و ترسات ...

آخر سرم بهش بگو جونم به جونت وصله خیلی دوستت دارم ...

باور کن اشکات سرازیر میشه وقتی از ته دل باهاش حرف بزنی و اطمینان داشته باشی که خدای بزرگ ،آفریدگار همه ی دنیا و آدما با عشق و شور به حرفات گوش میده ...

و اینو بدون اگه خواستی بدونی حس خدا بهت چیه ،ببین حس خودت به خدا چیه ، فک میکنم الان که این تایپیکو زدی ینی خدا خواسته بهش نزدیک بشی شاید میخواسته از زبون منِ غریبه توی این تایپیک بهت بگه دوستت دارم و باهام بیشتر حرف بزن ...

خدا عاشق همه ی بنده هاشه 

از مادر مهربون تر ..

قرآن بخون و به معانی آیه ها فکر کن و در طول روز به خودت یاد آوریشون کن ، شکر گزاری کن مرتب 

ممنون، تاپیک قبلیم گفتم قبلا شکر گذاری کردم ولی حالم رو خوب نکرد دیگه حس خوبی ندارم

به هر بهونه ای سعی کن ازش سپاسگزاری کنی 

یادش کنی 

ازش کمک بخواه 

باهاش حرف بزن 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزدلم تایپیک قبلت رو خوندم باور کن جوابش توی همون پیام قبلمه ، رو به خدا کن تا خدا و همه ی موجودات جهان متوجه تو بشن ، 

شکرگذاری کن خیلی ساده و از ته دل ، 

اینو هم بدون کلا آدما توی کل زندگیشون مدام بین دوتا حالتن یکی حالت اقبال یکی حالت ادبار 

شما احتمالا الان توی حالت ادباری که به زودی رفع میشه (عزیزم ازت میخوام حتما سرچ کنی و درمورد این دوتا حالت بخونی شاید دلیل بدحالیه این روزاتو کاملا متوجه بشی)

تا دلت امن و پاک و نورانی و دوست با خدا نباشه نه از نماز و شکرگذاری لذت میبری نه از آهنگ و تفریح..

با خدا دوست باش صمیمی باش ،ظرفم میشوری باهاش حرف بزن ، قربون صدقه ش برو به زبون خودمونی 

معجزه شو توی زندگیت میبینی عزیزم ...

با امام ها هم حرف بزن ببین به کدومشون توی دلت ارادت بیشتری داری باهاش حرف بزن ،شفاعت ازش بخواه ،و حال خوب

یه پیشنهاد دیگه هم دارم اونم اینکه سرچ کن ذکری که عین بولدوزر زندگی را از این رو به اون میکنه و کلیپشو ببین و اگه تونستی اون ذکرو بگو هر روز ...

حالت ادبار و اقبال رو هم سرچ کن عزیزم 

ان شالله که حالِ دلت خدایی و امن و امان باشه همیشه 🌱💚