2777
2789
عنوان

فقط ۶۳۰ تا مونده🌸

102 بازدید | 18 پست

عزیزان فقط ۶۳۰ تا صلوات مونده 

اگه دوست داشتید تو ختم صلوات ما شرکت کنید🌸

به نیت حاجت روایی همه 💗

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

۳۰ تاش مال من حاجت روا باشین

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵۰۰ تا 

کلا ۲۷۰ تا مونده بود که همه شو شما گرفتید🥺💗انشالله حاجت روا بشید جان دلم🌱تا دوشنبه فرصت دارید بفرستید و در تاپیک جدا تگ میکنم تا اعلام کنید💗

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

۳۰ تا

۱۰ تااز ۳۰تا به نیابت از شهید ابراهیم هادی 

۱۰ تا از ۳۰ تا به نیابت از شهید سامانلو 

التماس دعا منتظر معجزه خدام 

منتظر ی خبری ام برسه دستم برام دعاکنین

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹