2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

539 بازدید | 41 پست

هرکس میگه شوهر میخام دیونه ست شوهر میخای کی چی یکی بالاست باشه هفته ای یه بار با التماس ببردت خونه مادرت دیونت کنه اختیار خودتو نداشته باشی برا اینکه بهت محبت کنه التماس ش کنی مریضه هرکی میگه شوهر میخام تو دوسال از دستش تیمارستانی شدم فقط دعا کنید امشب بمیرم راحت بشم از دستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همع اینطور نیستن

مثلا بابام ب هیچ وجه اونجوری ک شوهرای نی نی سایتی هستن،نیست

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

اگه با ادم حسابی ازدواج کنید چنین اتفاقایی نمیفته

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اگه با ادم حسابی ازدواج کنید چنین اتفاقایی نمیفته

با آدمی ازدواج کردم که همه شهر روش حساب میکنن چه خودش چه خانواده ش به هرکس بگم چه مشکلی دارم باور نمیکنه حتی پدر مادرم

اولن خدا کمکت کنه و زندگیت خوب شه

دوما عزیزم قرار نیست همه زندگی ها مثل مال تو باشه .

سوما طلاق برا اینجور مواقع هست 

چهارمن کسی رو راهنمایی بد نکن

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین