2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 41 پست

مگ همه شوهرا اینجورین>؟

من خودم مجردم قصد ازدواج ندارم ولی اگ بخامم از الان فک نکنم عروسم کنن تک دخترم خاستگار جرئت نداره بیاد      

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من والا ۲۴ ساعت افتادم  خونه مامانم اینا هیچی نمیگه هر جا برم هر جا بیام 😐  پولم همیشه بهم میده  تو کارخونه کمکم میکنه  کلی هم غر میزنم بهش هیچی نمیگه 😂

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست 

عزیزم شما انتخابت درست نبوده همه مث هم نیستن

و ایضا خونه پدر و مادر برای بعضی ها از جهنمم بدتره ک ب فکر ازدواج میوفتن

آدم باید درست و منطقی تصمیم بگیره با آدم درست ازدواح کنه

فقط موقع ناراحتی وغم میگین خوب نیست و مجردا شوهر میخواین چیکار

موقع خوشی و شادی هم ک اصلا پیداتون نیس👎

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 
با آدمی ازدواج کردم که همه شهر روش حساب میکنن چه خودش چه خانواده ش به هرکس بگم چه مشکلی دارم باور نم ...

خیلی از آدما از دور خوبن🤧

خب خودتون برید خونه مادرتون مگه حتما شوهرتون باید ببرتتون؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

دقیقا  همونطوری ک خانوماهم اخلاق تو مخی دارن

خب تو خانوماهم باز همه عین هم نیستن ...

ولی اخلاقای تو مخی ندارن زیاد 😄

مرد اگه خوب باشه همه زنا خوبن 

من ریشه دارم وتو بدترین شرایط هم جوونه میزنم :) 💚

به نظر من هم مجردی خوبه

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
با آدمی ازدواج کردم که همه شهر روش حساب میکنن چه خودش چه خانواده ش به هرکس بگم چه مشکلی دارم باور نم ...

شاید این امتحانیه که باید تو زندگیت پس بدی، منظورم اینه که خدا دوسِت داشته که این امتحانو برات گذاشته تا رشد کنی