2777
2789
عنوان

دل نشکنید💔

82 بازدید | 3 پست

تنها چیزی که میتونم بگم اینه دل نشکنید چند دقیقه پیش یکی از نزدیک ترین آدمای زندگیم خواهرم بدجور دلمو شکست...یه تهمتایی زد بهم که قلبم داره آتیش میگیره از این همه بی معرفتی...سخت ترین قسمتش اینه همیشه هوای یه ادمو داشته باشی ، وقتی کسی بهش حرفی زد پشتش باشی حمایتش کنی ، گریه کرد کنارش باشی به حرفاش گوش کنی به فکر این باشی شام نخورده نخوابه...هرچقدر مسخره کردت لبخند بزنی... بگذری ولی یجا عین امروز من میفهمید هرکسی برای منفعتش شما رو میخواد لازمه یه جا فقط یه کم انتقاد کنید یه جا گرفتار بشید خواسته شو برآورده نکنید خیلی سخته دلتو بشکنن خیلی بخدا سخته نیت همه کارات خوب باشه تهش فقط حرف بشنوی فقط دعوا کنن فقط تنهات بزارن... امشب وقتی دعوا شد من از شدت ناراحتی و حرفایی که زدی بهم خواهرم تمام بدنم می‌لرزید نمیتونستم ثابت کنم بخدا. داره دروغ میگه شروع کرد بغض کردن...همه رفتن طرف اون بغلش کردن بهش آبمیوه دادن...همون آدمایی که هر موقع چیزیشون میشد از جون و دل و عشق هرکاری بود انجام میدادم منت نمیزارم نه اما یوقتا آدم میگه چرا جواب خوبی رو با بی معرفتی میدن؟ چرا حتی یبار نمیشینن به حرف دل منم گوش کنن چرا مگه من چیکار کردم؟ چرا هیچکس دوسم نداشت چرا هیچکس منو ندید چرا گریه اون باعث شد همه حرفشو باور کنن.... دلم شکست اومدم تنها نشستم فقط گریه کردم فقط گفتم خدا فقط تورو دارم تو این خونه 💔ببخشید تنها جایی که به ذهنم رسید یکم حرف بزنم اینجا بود ببخشید اگه انرژی منفی بد بهتون دادم ❤️

درسته گلم آدما ب خاطر منفعت همو میخان خیلی کم پیدا میشه کسی ک با محبت خالصانه جواب اومد بده 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آروم باش عزیزم تو خدا رو داری بهترین تکیه گاه 

تا وقتی بهش ایمان داری دیگه به حمایت هیچ کس نیاز نداری❤ 

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔