2777
2789
عنوان

نامادری خوب یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 48 پست
خیلی بد میشه؟ 

سخته عزیزم. خیلی سخته. اگه تونستی یه مشاور خوب برید حتما. اگه پدرتون بتونن صبر کنن تا دانشگاه شما که خیلی بهتره. اگه نه هم کمی دیرتر اقدام کنن باز بهتره. 

هررررررررر چی بشه شما و برادرتون نور چشم مامانت هستین. قوی باش عزیردلم. چه بابا ازدواج بکنن چه نکنن روزهای نبود مامان احتمالا سخت خواهد بود. خدا خودش کنارتونه و هواتونو داره عزیزم

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

این بهت بگم هر نامادری هم مثل نامادری سیندرلا نیست من دوستم از سه سالگی نامادری داره ولی انقدر دوستش داره انقدر حمایتش میکنه و دوستش داره به من گفت مادر واقعیم نیست هنگ کردم واقعا خانوم خوبی هست

زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته عزیزم. خیلی سخته. اگه تونستی یه مشاور خوب برید حتما. اگه پدرتون بتونن صبر کنن تا دانشگاه شما که ...

خیلی ممنونم 💕💕💕💕

مادر عزیزم میدانی که چقدر دلتنگ دوباره دیدنت هست دارم عذاب میکشم که کس دیگه ای جای تو را بگیریدپدر نمیداند که من هر روز در عذابم.. کاش زن هایی می آموختن که نامادری شدن برای فرزند شوهر ار زهر هم تلخ تر هست و فرزند شوهر هر روز عذاب میکشد 😭😭😭😭😭 
نمیدونم که هم درس برادر مونده هم کارهای خونه و درس خودم نمیدونم به کدوم برسم 

اگه پدرتون کمک بگیرن هفته ای دو یا سه روز عالی میشه. یه خانم مسن که کارهای خونه رو انجام بدن

اتفاقا یک بار پرسید داداشت اذیتت نمیکنه به حرفت گوش میده منم گفتم پسر خوبیه

شما بگو پسر شیطنت داره گاهی اذیت میده گاهی نمیده یا رفتار که مادرتون خدا بیامرز شما داشته با داداشتون بهش بگو که فهمه چطو رفتار کنه

زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...😊
اگه پدرتون کمک بگیرن هفته ای دو یا سه روز عالی میشه. یه خانم مسن که کارهای خونه رو انجام بدن

نه خودمم میکنم..  بابام کمک میکنه ولی در فرهنگ ما اینجوری نیست 

مادر عزیزم میدانی که چقدر دلتنگ دوباره دیدنت هست دارم عذاب میکشم که کس دیگه ای جای تو را بگیریدپدر نمیداند که من هر روز در عذابم.. کاش زن هایی می آموختن که نامادری شدن برای فرزند شوهر ار زهر هم تلخ تر هست و فرزند شوهر هر روز عذاب میکشد 😭😭😭😭😭 

میشه این تایپکم پربازدید بشه؟ 

نه خودمم میکنم..  بابام کمک میکنه ولی در فرهنگ ما اینجوری نیست

قربونت برم. درد همدرد رو هم درد میدونه. میفهممت. براتون نذر کردم عزیز دلم. برای شادی مامان و اینکه خدا کمک کنه شرایط سخت آسون بشه. مامانت و خدا همیشه کنارتن. خودم برای خودم اینجوری حس میکنم عزیزم 

قربونت برم. درد همدرد رو هم درد میدونه. میفهممت. براتون نذر کردم عزیز دلم. برای شادی مامان و اینکه خ ...

خیلی ممنونم لطف دارید ان شالله همیشه خوشبخت بشید؟ 

شما هم نامادری داشتید؟ 

نمیدونم که هم درس برادر مونده هم کارهای خونه و درس خودم نمیدونم به کدوم برسم 

عزیزم خدامادرتا بیامرزه 

ولی لطفا تحملکن چون با گذر زمان حل میشه هم به درسای خودت برس هم به درسای برادرت هم کارهای خونه سعی کنید سه تایی باهم همکاری کنید 

صبحها زودتر بیدار شو درسهای خودتا بخون که تا طول شب بیکار باشی

عزیزم خدامادرتا بیامرزه  ولی لطفا تحملکن چون با گذر زمان حل میشه هم به درسای خودت برس هم به در ...

خیلی ممنونم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 

پدرم بیشتر به کارهای خونه و درس من و داداشم میخواد ازدواج کنه

میشه این تایپکم پربازدید بشه؟ 

عزیزدلم اینجا معمولا موضوعات حاشیه ای پر بازدید میشه. ولی من هم ذخیره کردم هم لایک.

من ازت بزرگتر هستم و ازدواج کردم. ولی بازم دلم می شکنه پدرم اینجوری میگن. منم مامانم رو تابستون از دست دادم. قدر خوبی هاتو بدون. پدرتون هم ایشالا انتخاب شایسته ای میکنن. کسی که بشه دوست شما. کلی آدم خوب هست. دلتو قوی کن دختر شجاع. مامانت چشمهاش به چشم های خندون تو هست. یه روزی که یه خودت ببالی و بگی ببین مامان چه قوی و شاد هستم 

خیلی ممنونم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه  پدرم بیشتر به کارهای خونه و درس من و داداشم میخواد ا ...

اگه یکم صبر کنی بهتره به بابات بگو سه تایی از پسش برمیایم بگو خودم به درسای برادرم میرسم و هم درسای خودما میخونم باباتم تو کارهای خونه کمکت کنه یا به عمه ب و خاله ایی کسی بگو بیاد کمکتون کنه تو کارهای خونه

عزیزدلم اینجا معمولا موضوعات حاشیه ای پر بازدید میشه. ولی من هم ذخیره کردم هم لایک. من ازت بزرگتر ه ...

خدا مامان شما رو هم رحمت کنن 

خیلی ممنون ان شالله همیشه سلامت باشید 

خیلی ممنونم لطف دارید ان شالله همیشه خوشبخت بشید؟  شما هم نامادری داشتید؟

هنوز نه عزیزم. ولی احتمالا در آینده. من ازدواج کردم ولی بازم خیلی سخته. واسه همین ناراحت شما شدم چون برادر کوچک دارین و اون بچه است هنوز. شما هم درس دارین و دغدغه های نوجوونی و پدر هم نگران تنهایی شما و دلتنگ مادر.

قربون دلت بشم دختر خوب. فقط میتونم برات دعا کنم. ایکاش دنیا کمی برات صبوری میکرد.