2777
2789
عنوان

نامادری خوب یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 48 پست
اول که خیلی متاسفم از اتفاقی که برای مادرتون افتاد. دوم اینکه سخته از پیام یا معاشرت اولیه آدم ها ر ...

خیلی ممنونم بله خیلی سخته حتی تصورش 

مادر عزیزم میدانی که چقدر دلتنگ دوباره دیدنت هست دارم عذاب میکشم که کس دیگه ای جای تو را بگیریدپدر نمیداند که من هر روز در عذابم.. کاش زن هایی می آموختن که نامادری شدن برای فرزند شوهر ار زهر هم تلخ تر هست و فرزند شوهر هر روز عذاب میکشد 😭😭😭😭😭 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم

دوست من ۶ ساله مادرش فوت شدن ۳ تا بچه هستن ولی پدرش اصلا تو فکر ازدواج نیست...

با پدرت صحبت کنی بهتره تا شما رو هم درک کنه که با این مسئله هیچ بچه ای کنار نمیاد واقعا.. حداقل تا چند سال آینده

سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك
من خودمم اگه این خانم بچه دار بشن ناراحت میشم واقعا این خانوم یا کس دیگه ای

به هر حال ممکنه بچه دار بشن دیگه 

اکثر خانمایی هم که با مرد بچه دار ازدواج میکنن بعد از اینکه خودشون بچه دار میشن روی اصلیشون رو نشون میدن 

امیدوارم پدرت با یه خانوم خوب ازدواج کنه 

خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم دوست من ۶ ساله مادرش فوت شدن ۳ تا بچه هستن ولی پدرش اصلا تو فکر ازدواج نی ...

عمه بزرگ من میگن که بزار دخترت ازدواج کنه چند سال بعد 

مادر عزیزم میدانی که چقدر دلتنگ دوباره دیدنت هست دارم عذاب میکشم که کس دیگه ای جای تو را بگیریدپدر نمیداند که من هر روز در عذابم.. کاش زن هایی می آموختن که نامادری شدن برای فرزند شوهر ار زهر هم تلخ تر هست و فرزند شوهر هر روز عذاب میکشد 😭😭😭😭😭 
اصلا اصلا اصلا نامادری خوب نیست یادت نره هیچکس مادر خود ادم نمیشه اصلا پدرت ازدواج میخواد چیکار مادر ...

چرا اینو میگید 

الان یکی از فامیلای ما زن اول رو طلاق داد دوتا بچه داشت با یه دختر سن بالا ازدواج کرد این بچه ها مامان گفتن از دهنشون نمیفته زن بابا هم خیلی دوستشون داره و براشون همه کار میکنه 

همه مثل هم نیستن 

عزیزم اصلا اجازه نده پدرت ازدواج کنه گول نخوریا

خیلی بد میشه؟ 

عمه بزرگ من میگن که بزار دخترت ازدواج کنه چند سال بعد 

خودت صحبت کن با پدر

حرفای دلتو بزنی قطعا کنار میان

مشاور رفتنم که عالیه اگه برید

مادر من خیلی وسایل ظرف و ظروف تازه داشت که اصلا دستم بهشون نزده بود... زن عموم میگه همه وسایل های گران قیمت مادرت را نگاه دار برای خودت.. منم همشون رو برداشتم برای خودم 

خودت صحبت کن با پدر حرفای دلتو بزنی قطعا کنار میان مشاور رفتنم که عالیه اگه برید

نمیدونم که هم درس برادر مونده هم کارهای خونه و درس خودم نمیدونم به کدوم برسم 

چطوری امتحان کنم؟  میشه بهم بگید

مثلا بهش بگو این رفتار داره برادر من ،من خیلی کلافه میکنه شما جای من بودین چکار میکنین یا باهاش رفتا امد کنید مثلا به داداشتون بگو وقتی باهاش رفتین بیرون یکم اذیت کنه ببینید صبرش چقدر هست 

زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...😊
مثلا بهش بگو این رفتار داره برادر من ،من خیلی کلافه میکنه شما جای من بودین چکار میکنین یا باهاش رفتا ...

خیلی ممنونم چشم 

نمیدونم که هم درس برادر مونده هم کارهای خونه و درس خودم نمیدونم به کدوم برسم 

به حق حضرت زهرا خدا خودش کمکت کنه

ایشالا مشکلاتت به بهترین نحو حل بشه

مثلا بهش بگو این رفتار داره برادر من ،من خیلی کلافه میکنه شما جای من بودین چکار میکنین یا باهاش رفتا ...

اتفاقا یک بار پرسید داداشت اذیتت نمیکنه به حرفت گوش میده منم گفتم پسر خوبیه