2777
2789
عنوان

نامادری خوب یا بد؟

1413 بازدید | 48 پست

سلام خانوما... من مادرمو تو مرداد ماه به علت کرونا از دست دادم • یک برادر دارم که چهارم میخونه خودمم هشتم. پدرم تا الان با 8 تا خانم صحبت کردن و منم با واتساپ پیامکی باهاشون صحبت کردم.  ( اینم بگم پدرم الان ازدواج نمیکنن و میزارن بعد سال مادرم و فقط میخواد صحبت کنه و آشنا بشه) و هیچ کدوم پسند نبود.  الان یک دختر هست که ۱ سال از پدرم کوچکتر هست و ایشونم یتیم هستن و دو تا برادر کوچکتر از خود دارن که خودشون بزرگ کردن • منم باهاش تو واتساپ صحبت کردم خوبه. البته اینم بگم پدرم باز مامانم رو دوست داری و هی میگه هیچکس مثل زن اول نمیشه اخه من تو تایپک های دیگه خوندم بعضی از مردا زن دومشون رو بیشتر از زن اولشون دوست دارن. و هنوز داریم صحبت میکنیم و با هم ازدواج نکردن. 

میخواستم بگم که اگه بابام ببااین خانوم ازدواج کنن به نظرتون خوب میشه این خانوما من یا برادرم را اذیت نکنن؟ 

مادر عزیزم میدانی که چقدر دلتنگ دوباره دیدنت هست دارم عذاب میکشم که کس دیگه ای جای تو را بگیریدپدر نمیداند که من هر روز در عذابم.. کاش زن هایی می آموختن که نامادری شدن برای فرزند شوهر ار زهر هم تلخ تر هست و فرزند شوهر هر روز عذاب میکشد 😭😭😭😭😭 

ببخشید طولانی شد🙏

مادر عزیزم میدانی که چقدر دلتنگ دوباره دیدنت هست دارم عذاب میکشم که کس دیگه ای جای تو را بگیریدپدر نمیداند که من هر روز در عذابم.. کاش زن هایی می آموختن که نامادری شدن برای فرزند شوهر ار زهر هم تلخ تر هست و فرزند شوهر هر روز عذاب میکشد 😭😭😭😭😭 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عجله میکنن 

اینکه خوب باشه یا نه بستگی به اون خانوم داره و به این زودیا هم مشخص نمیشه 

یکی دوتا بچه که به دنیا اورد ممکنه همچنان خوب بمونه یا اینکه شما و برادرت رو توی زندگیشون اضافه بدونه 

اصلا اصلا اصلا نامادری خوب نیست یادت نره هیچکس مادر خود ادم نمیشه اصلا پدرت ازدواج میخواد چیکار مادر دوست من فوت شده پدرش ازدواج نکرد تا دخترش سروسامون گرفت همه اولش خوبن بعد که بیان بد میشن حواست باشه گلم خیلی خدا رحمت کنه مادرتم 

خوب بد بودن با صحبت کردن مشخص نمیشه ک 

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......
عزیز تا با کسی زندگی نکنی که ذاتش نشان نمیده شما سعی کن با توجه به شناختی که خانومه داری امتحانش کن

چطوری امتحان کنم؟  میشه بهم بگید 

خوب بد بودن با صحبت کردن مشخص نمیشه ک 

بله همین طور 

اصلا اصلا اصلا نامادری خوب نیست یادت نره هیچکس مادر خود ادم نمیشه اصلا پدرت ازدواج میخواد چیکار مادر ...

خیلی ممنونم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 

اینکه خوب باشه یا نه بستگی به اون خانوم داره و به این زودیا هم مشخص نمیشه  یکی دوتا بچه که به ...

من خودمم اگه این خانم بچه دار بشن ناراحت میشم واقعا این خانوم یا کس دیگه ای

اول که خیلی متاسفم از اتفاقی که برای مادرتون افتاد.

دوم اینکه سخته از پیام یا معاشرت اولیه آدم ها رو قطعی بشناسی. تو زندگی خودشونو نشون میدن. 

میتونی یه مشاور بری عزیزم؟ اول خانوادگی برید بعد هم با اون خانم. مخصوصا که برادرتون هنوز کوچک هستن. 

برات دعا کردم عزیزدلم. مادر خونده خوب هم کم نداریم. ولی دیدنش تو خونه براتون سخت خواهد بود.

میدونم چون شرایطم کمی شبیه شماست

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️