2777
2789
عنوان

یه جمله برای شوهرم بنویسید🙏🏻

391 بازدید | 14 پست

بچه ها یمدت هستش ک شوهرم با یه آقایی آشنا شده این آقا قبلا شیشه مصرف میکرد دوسه باری بردنش کمپ و دوباره شروع کرده تازگی زن و بچش قهر کردن رفتن شمال خونه پدری 

مرده برای شوهرم تعریف کرده هرچی جلوی زنم میکشیدم یبار نیومد بخوابونه زیر گوشم بگه نکش یبار منو از اینکار منع نکرد

حالا شوهر من به هربهونه ای هربار چندتا از دوستاشو جمع میکنه میره اونجا پیش اون آقا

حتی بهش گفته من برای بچه هات اسباب بازی میارم آخه ما اسباب بازی بچمو خودمون به زور میخریدیم

بچه ها آخه کسایی که شیشه مصرف میکردن دگ ترک نمیکنن میترسم اینم مثل اون آقا بشه میگم اصلا چه لزومی داره تو بخوای با این آقا معاشرت کنی

امروز میگه من یکمی دیر تر بیام؟؟ میخوام برم کمکش نمیدونم بخاری و فرش اینا براش جابجا کنم میگم آخر تو پدر ماشینو درمیاری خودتم به باد میدی زندگیتو توروخدا بگید چجوری این آقا رو از سرش دور کنم 

انقد آدم خوبیه میدونم که حسادت میکنن به زندگیم و میخوان از راه بدرش کنن

چندبار کامنتای شمارو براش فرستادم خیلی تاثیر مثبت داشته

خواهریا کمکم کنید براتون صلوات میفرستم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

فکر میکنه همیشه دارم کنترلش میکنم ولی بخدا دوسش دارم ک منعش میکنم از یسری چیزا 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط میترسم به جای اینکه معتاده خوب بشه شوهر شمام معتاد بشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

نه رفیق بازی نه مواد هیچکدوم پایان و اخر عاقبت خوشی نداره ...

همون رفیق یجوری از پشت خنجر میزنه ک ادم کمر نمیتونه صاف کنه . تجربه داشتم ک میگم . هروقتم بگی نه این با همه فرق داره این اینجوری نیست دقیقا بدتر از همه است

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

البته زبوم لال

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

به نظرم ادم معتاد اونم به شيشه معجزه خدارو ميطلبه پاك بشه بيشتر از اينكه سيب كال از پوسيدگي سيب پوسيده جلوگيري كنه سيب پوسيده سيب كالو ميپوسونه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

پسر نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد... 

تأثیر همنشین و دوست روی شخصیت و اخلاق و رفتار ما بیش از چیزی هست که فکرشو میکنیم 

حتی اگر به فرض محال این آقا روی شما تأثیر منفی نزاره، بازم شما رو از روی دوستان تون میشناسن 

پس با کسی معاشرت کنید که براتون کسر شأن نداشته باشه

خوب راستش کمک کردن خوبه ولی بنظرم این راهش نیست ، اخه حتی اگه شوهرت نخاد یجورایی روش تاثیر میزاره 🙂

یکی از فامیلای ما دقیقا میخاست یکیو کمک کنه که اونم رفیقش بود خودش درگیر شد ، از یه طرف شما میگی تازه اونا حسادت هم میکنن پس بدتر ، بنظرم از روشای دیگه کمک کنید ، 😉 اینجوری زندگی شما آسیب میبینه خدایی نکرده☹💖

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

عزیزم هرجوری ک میتونی جلوشو بگیر همیشه ادم های خوب زود گول میخورن و به دام اعتیاد میفتن چون خودشون خوبن فک میکنن اطرافیانشون هم مثل خودشون روراست و پاکن نمیدونن که این دوره زمونه همه گرگن بخدا نزار بره باهاش دعوا کن جنگ کن بگو اگه دور این آقا رو خط نکشی میزارم میرم 

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید