2777
2789
عنوان

😭😭😭ای خدا😭

205 بازدید | 14 پست

دلم خیلی گرفته خود ب خود فققط گریه میخاد 

هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا گل

نمدونم ینی خیلی هاااا نمدونم پر...دم واس اون یا چرا😭😭😭

هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌

یوقتایی منم اینطور میشم

البته من بخاطر بیماری پدرومادرم خیلی غصه میخورم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
گریه کن سبک میشی😔

دیشب کلییییی گریه کردم

یوقتایی منم اینطور میشم البته من بخاطر بیماری پدرومادرم خیلی غصه میخورم

ایشالله ک خوب میشن🤲🤲🤲🤲

ازعید پارسال هیجا نرفتم تا ب الان بجز دکترو جاهای اجباری. دوهفتس واقعا کلافم هردفعه ب شوهرم میگم جایی ببر همش ی بهونه میاره نمیبره بچم انققققدر خونه مونده عصبی شده ففط داد میزنه شوهرمم عین مونقولا فقط میخوابه خونه بودنی افسرده شدک همش میخوام زار زار گریه کنم دلم پوسیده بچم داغون شده

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
ایشالله ک خوب میشن🤲🤲🤲🤲

مرسی عزیزم❣❣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ازعید پارسال هیجا نرفتم تا ب الان بجز دکترو جاهای اجباری. دوهفتس واقعا کلافم هردفعه ب شوهرم میگم جای ...

ایشالله حل میشه همسر منم بیشتر وقتا خونه نیست با ماشین باری کار میکنه دیگ خستمه بخداا😔پولو بدوک همسر میخام چکار اخه