2777
2789
عنوان

یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 35 پست
علتش رو نفهمیدی؟ به جز دارو هیچ درمان دیگه ای نکردی؟ چی میخوری؟

خیلی دکتر رفتم هر چی هم خوردم یه مدت کوتاه نتیجه گرفتم

الان سیلاکس میخورم قرص گیاهیه...کلا تنبلی روده دارم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی امتحان نکردی با سبزی و پیاده روی؟؟

پیاده روی که کارمه...روزانه کلی پیاده روی دارم

سبزی هم تاثیرش خیلی نیست...میگم هر چیزی موقت روم تاثیر داره😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
پیاده روی که کارمه...روزانه کلی پیاده روی دارم سبزی هم تاثیرش خیلی نیست...میگم هر چیزی موقت روم تاث ...

منظورت از موقت چیه؟ یعنی تا وقتی سبزی میخوری روت اثر داره. درسته؟

منظورت از موقت چیه؟ یعنی تا وقتی سبزی میخوری روت اثر داره. درسته؟

بله

بله

خب خوبه که عزیزم. چیزایی که روت اثر داره رو استفاده کن. هر کدومشون رو یه مدت. که ازش خسته نشی. من خیلی از چیزای گیاهی روم اثر نداره. باز سبزی فک کنم تاثیرش بیشتره از بقیه

خب خوبه که عزیزم. چیزایی که روت اثر داره رو استفاده کن. هر کدومشون رو یه مدت. که ازش خسته نشی. من خی ...

اره سبزی و میوه بهتره...اما یبوست واقعا بددردیه😔

منکه دیگه دارم پاتو سن میذارم و بدتر میشم

اره سبزی و میوه بهتره...اما یبوست واقعا بددردیه😔 منکه دیگه دارم پاتو سن میذارم و بدتر میشم

آره. به نظر منم هر چی آدم سنش میره بالاتر، بدتر میشه. خدا کمکمون کنه. آدامس بدون قند هم امتحاتش بد نیست که این دوستمون نوشتن

آره. به نظر منم هر چی آدم سنش میره بالاتر، بدتر میشه. خدا کمکمون کنه. آدامس بدون قند هم امتحاتش بد ن ...

مرسی گلم امتحان میکنم❤

مرسی گلم امتحان میکنم❤

راستی من چند سال پیش برای مشکل تنبلی تخمدانم رفتم دکتر طب سنتی. بهم گفت که مشکل از هضمت هست. و شروع کرد یبوست م رو درمان کرد. خیلی. خوب بود تا یه مدتی. خیلی چیزهایی که میخوردم، فهمیدم نباید بخورم بعدش دوباره به هم خورد. شما هم بد نیست یه سر بری.

آب حداقل ۸ لیوان بخور .هر صبح ی لیوان آب ولرم توش یکم تخم ریحان بریز بخور خیلی کمک می‌کنه ....انجیر خشک تو آب خیس بده بعد اون آب و بخور ....پیاده روی کن ...

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫