سلام خانما. من خیلی مشکل یبوست دارم. دیشب به اندازه دو تا لیوان تره همراه غذا خوردم اما فایده نداشت. هر چی می خورم انگار بی اثره. البته مشکل تیروئید دارم. ولی قرص می خورم و دکترم میگه تیروئیدت کنترل هست. نمیدونم جریان چیه. این هفته میخوام برم دکتر. ولی شماها چیزی میدونید؟
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سبزی هم تاثیرش خیلی نیست...میگم هر چیزی موقت روم تاثیر داره😔
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منظورت از موقت چیه؟ یعنی تا وقتی سبزی میخوری روت اثر داره. درسته؟
بله
خب خوبه که عزیزم. چیزایی که روت اثر داره رو استفاده کن. هر کدومشون رو یه مدت. که ازش خسته نشی. من خیلی از چیزای گیاهی روم اثر نداره. باز سبزی فک کنم تاثیرش بیشتره از بقیه
خب خوبه که عزیزم. چیزایی که روت اثر داره رو استفاده کن. هر کدومشون رو یه مدت. که ازش خسته نشی. من خی ...
اره سبزی و میوه بهتره...اما یبوست واقعا بددردیه😔
منکه دیگه دارم پاتو سن میذارم و بدتر میشم
آره. به نظر منم هر چی آدم سنش میره بالاتر، بدتر میشه. خدا کمکمون کنه. آدامس بدون قند هم امتحاتش بد ن ...
مرسی گلم امتحان میکنم❤
راستی من چند سال پیش برای مشکل تنبلی تخمدانم رفتم دکتر طب سنتی. بهم گفت که مشکل از هضمت هست. و شروع کرد یبوست م رو درمان کرد. خیلی. خوب بود تا یه مدتی. خیلی چیزهایی که میخوردم، فهمیدم نباید بخورم بعدش دوباره به هم خورد. شما هم بد نیست یه سر بری.
آب حداقل ۸ لیوان بخور .هر صبح ی لیوان آب ولرم توش یکم تخم ریحان بریز بخور خیلی کمک میکنه ....انجیر خشک تو آب خیس بده بعد اون آب و بخور ....پیاده روی کن ...
اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫