2777
2789
عنوان

ايا ......؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 30 پست
برو بابا الان کی برچسب زد ؟ کمتر شعار بده

زن ستیز نباشیم چه ربطی به تاپیک استارتر داشت؟!حتی اگه شعار هم دادم تا وقتی خارج از محدوده ی ادب نباشه اجازه دستور دادن به من را ندارید.

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
عزیزم ایشون الان ناراحتن  این تاپیک رو زدن شما چرا اینجوری باهاش صحبت میکنی؟؟؟ شما مادری از ی ...

مگه من خبر داشتم ایشون مشکلش چیه که بهم حمله کرده هی نفهم نفهم میکنه؟ شما پیام اول منو بخون فقط گفتم‌مادرا چه گناهی کردن 

شروع کرد بد و بیراه

کسی حق نداره بخاطر ناراحتیش و بیماریش به دیگران توهین کنه

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگران باعث و بانی مشکلات ما نیستن  بخاطر مشکلاتت دیگران رو مقصر ندون و انگ نفهمی به کسی نزن

اينجا نيومدم كه كسي رو مقصر كنم ...درد داشتم كه يكي مثل تو بايد نمك بپاشه رو زخم ديگران ....من از شخص تو سوالي نكردم پس اجباري به جواب دادن نداشتي...

زن ستیز نباشیم چه ربطی به تاپیک استارتر داشت؟!حتی اگه شعار هم دادم تا وقتی خارج از محدوده ی ادب نباش ...

قضاوت نکنیم چه ربطی به حرف من داشت؟ من میگم چرا با جمله ی بهشت زیر پای مادرانه مشکل داری. همین یه چیز رو به مادره بدبخت لقب دادن اونم‌یه زن بیاد تاپیک بزنه اینجوری راجبش بگه مسخرس . بعد تو اومدی میگی قضاوت نکن. چه ربطی داشت؟

مگه من خبر داشتم ایشون مشکلش چیه که بهم حمله کرده هی نفهم نفهم میکنه؟ شما پیام اول منو بخون فقط گفتم ...

پیام ایشون حالت توهین نداشت ولی شما...

گاهی چقدر خوبه گذشت کنیم سکوت کنیم

برای کمک به دیگران همیشه لازم نیست صدقه بدیم

همینکه در برابر ناراحتی شون سکوت کنیم و کمک شون کنیم

بزرگترین کمک به دبگران هستش

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
اينجا نيومدم كه كسي رو مقصر كنم ...درد داشتم كه يكي مثل تو بايد نمك بپاشه رو زخم ديگران ....من ...

کسی زخم‌نزد گفتم مادرا گناهی ندارن 

تاپیک‌میزنی هرکی اجازه داره نظرشو بده چه کسیکه موافقه چه کسیکه مخالفه اگه ظرفیت پذیرش نظر مخالف نداری کامنتا رو قفل کن

بله این جمله خیلی قشنگه که به مادرا زدن که بهشت زیر پای مادران هست که واقعا زحمت میکشن ولی اینم بگم اولا نه هر مادری چون ماجرایی داریم که بچشونو ول کردن یا بی توجهی می کنن زیاد رسیدگی نمیکنن تحقیر و توهین میکنن آسیب میرسونن میزنن پس هر مادری بهشت زیر پاش نیس بنظرم، دوما عزیزم قرارم نیس کسی که مادر نشده نره بهشت، همینکه خوب باشی خوش اخلاق باشی به کسی آسیب نرسونی حق کسی رو ضایع نکنی واجبات نماز و روزه و حجاب رو رعایت کنی در کل خوب باشی اهل بهشتی مهم نیس مادری یا نه، میتونم بپرسم چن سالته و چرا انقد نا امیدی که بچه دار نمیشی؟؟ شاید بتونی مشکلتو حل کنی مگه مشکلت چیه؟؟

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
پیام ایشون حالت توهین نداشت ولی شما... گاهی چقدر خوبه گذشت کنیم سکوت کنیم برای کمک به دیگران همیشه ...

پیام اول منم توهین امیز نبود

بعد از اهانت ایشون جوابشو مثل خودش دادم

قضاوت نکنیم چه ربطی به حرف من داشت؟ من میگم چرا با جمله ی بهشت زیر پای مادرانه مشکل داری. همین یه چی ...

قرار نیست نگرش شما دیدگاه همه ی افراد باشه مادرانی را میشناسم که شایسته و لیاقت مادری ندارن بله شاید با این جمله از دیدگاه ها و جنبه های مختلف مشکل داشته باشیم و نگاهمون فرق کنه دلیل بر این نمیشه که نگرش و دیدگاه شما درست باشه من خودم از زنان حمایت کردم حتی در تاپیک هام هم مشخصه ولی دیگران را به خاطر بیان نظرشون محکوم نمیکنم

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
پیام اول منم توهین امیز نبود  بعد از اهانت ایشون جوابشو مثل خودش دادم

پس کار خوبی کردی عزیزم

موفق باشید

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
بله این جمله خیلی قشنگه که به مادرا زدن که بهشت زیر پای مادران هست که واقعا زحمت میکشن ولی اینم بگم ...

راه درماني نداره ...همسرم اسپرم نداره الانم چهل سالشه و من ٢٧سالمه

راه درماني نداره ...همسرم اسپرم نداره الانم چهل سالشه و من ٢٧سالمه

عزیززززمممم، ایشاللا که هر چی صلاحتونه اتفاق بی افته، عزیزم نمیدونم با گفتن این حرف ناراحتت میکنم یا نه ولی امیدوارم که ناراحت نشی منظوری ندارم، اگه واقعا مطمئنی که مشکلتون قابل حل نیس ای کاش یه بچه به فرزندی قبول کنین از نوزادی بزرگش کنین عزیزش کنین، خیلی ثواب داره واقعا من خودم یه پسر چهار ساله دارم خودمم هم سن خودتم گاهی وقتا حتی بهش فکر میکنم که چی میشد واقعا یه بچه هم به فرزندی بیاریم خیلی ثواب داره یه طفل معصوم رو از فقر و نداری و عقده و تنهایی نجات میدین، بنظرم اگه به دلتون بود و مطمئن بودی قابل درمان نیس اینکارو بکنین البته پیشنهاد میکنم جسارت نمیکنم باز تصمیم گیرنده خود شمایین هرکی یه نظری داره و قابل احترامه تصمیم و نظرش، دیدگاه ها باهم متفاوته، قصد رنجوندنتو ندارم عزیزم

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
قربونت بشم من ،ممنونم از نظرت ...حتما بهش فكر ميكنم♥️

عزیزمی الهی که هرچی صلاحته همون برات رقم بخوره و همیشه لبخند رو لبت باشه