2777
2789
عنوان

ايا ......؟!

240 بازدید | 30 پست

بهشت زير پاي كسايي نيست كه از حق مادر بودن گذشتن و هميشه حسرت به دل ميمونن تا قلبي نشكنه؟گذشت كردن تا بقيه رو خوشحال ببينن؟

ايا بهشت فقط زيرپاي مادران است؟

🌷🧡

نگرش خودم این جمله برای همه نیست 

به نظر من بهشت زیر پای مادرانی هم هست که برای جبران کردن کمبود های خود فرزندی به این دنیا نیاوردن

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار به مادرای بیچاره داری ؟ از دار دنیا همین یه جمله ی قشنگ رو بهشون گفتن اونم زیاده نکنه ؟ همه ...

تو چي ميفهمي از كسي كه هيچوقت قرار نيست مادر شه ؟؟؟چي ميفهمي وقتي يه بچه ميبيني و دلت ضعف ميره و ميزوني هيچوقت نميتوني داشته باشي ...

چي ميفهمي از حسرت ها؟؟

از نظر من بهشت زیر پای همه مادران هست و چه خانمهایی که مادر نشدن ولی به قول شما همیشه دور از جون حسرتشو دارن ....‌

از نظر من بهشت زیر پای تمام زنان پاک دامن و دل پاک سرزمینمه

بهشت زیر پای مادرانی هست که همیشه از خودشون زدن و گذشتن برای بچه هاشون و خیلی چیزارو به جون خریدن و میخرن برای آسایش بچشون....

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
چیکار به مادرای بیچاره داری ؟ از دار دنیا همین یه جمله ی قشنگ رو بهشون گفتن اونم زیاده نکنه ؟ همه ...

قضاوت# نکنیم و برچسب نزنیم وقتی از درد و رنج کسی با خبر نیستیم

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
تو چي ميفهمي از كسي كه هيچوقت قرار نيست مادر شه ؟؟؟چي ميفهمي وقتي يه بچه ميبيني و دلت ضعف ميره و ميز ...

اولا که نفهم خودتی که هیچی از من و گذشتم نمی دونی قضاوتم میکنی

من خودم ۱۰ سال ناباروری داشتم

ولی مث تو به خودم حق اینو ندادم چنین تاپیک احمقانه ای بزنم دیگران گناه نکردن اگه کسی ناباروری داره بهتره جای دل شکستن به درمان بپردازی

🟡🟠🔴
اولا که نفهم خودتی که هیچی از من و گذشتم نمی دونی قضاوتم میکنی من خودم ۱۰ سال ناباروری داشتم ولی م ...

توام حق نداري وقتي چيزي نميدوني قضاوت كني ...!

تو داشتي ....درمان شدي و مادري ،پس نميتوني كسي كه هيچوقت قرار نيست حس تورو تجربه كنه قضاوت كني ...ميتوني جواب ندي و دل نشكني 

توام حق نداري وقتي چيزي نميدوني قضاوت كني ...! تو داشتي ....درمان شدي و مادري ،پس نميتوني كسي كه هي ...

دیگران باعث و بانی مشکلات ما نیستن

بخاطر مشکلاتت دیگران رو مقصر ندون و انگ نفهمی به کسی نزن

🟡🟠🔴
اولا که نفهم خودتی که هیچی از من و گذشتم نمی دونی قضاوتم میکنی من خودم ۱۰ سال ناباروری داشتم ولی م ...

عزیزم ایشون الان ناراحتن  این تاپیک رو زدن

شما چرا اینجوری باهاش صحبت میکنی؟؟؟

شما مادری از یه مادر چنین حرفهایی بعیده

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗