پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔
من عروسی خودم انقد استرس نداشتم شما عروسی جاریت داری😂
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
از من عصبانی نشین ولی من واقعا عروسی وسط پیک اومیکرون رو درک نمیکنم. نمیترسین اونجا؟🤷♀️ من از ترسم همش کنج خونه نشستم.البته برای بچه هام میترسم نه خودم
عروس که نیستی قربونت برم یه عروسی مث همه عروسیا...وسواس زیادی کارو بدتر میکنه...عروس عروسه اطرافیان که خیلی زیادی خرج کنن و برسن به خودشون اصلا جلوه خوبی نداره نه از دید عروس نه اطرافیان...منظورم شما نیستیا کلی گفتم...همه چیت خوبه ایشالله بری بهت خوش بگذره