جایی نوشته بود تا ۴۰ شب اگر روغن مالی کنید بیماری ها تون از بین می ره .در واقع بدن به نتظیمات کارخونه برمی گرده .
و من فقط تقریبا ۲۰ روز انجام دادم.
کف پای من مدام پوست پوست و بد رنگ بود .
هررشب با روغن زیتون چرب می کردم ولای انگشت ها و روی پا مشما می کشیدم و جوراب می پوشیدم تا صبح .
هر روز بهتر از دیروز شد پوست پام.
وضعیت ناخن پام عالی و زیبا شد خودم می دیدم کیف می کردم .قارچی که لای انگشت در امده بود از بین رفت ....و اما....
من مدتها یبوست داشتم ..
یبوستم کاملا از بین رفت
ناخن های پا و ناخن دستهام خیییلی خوب و محکم شدن
روز ۹ روغن مالی بود که به یک باره شکمم یهویی رفت داخل !!!خیلی برام عجیب بود منی که تا دیروز شکمم جلو بود کاملا رفت عقب !!
پریودم تو این دوره ملایم تر و با درد کمتری بود و خونریزی با رنگ طبیعی و سالم داشتم .
صورتم پر تر شد هر کی قبلا منو می دید می گفت چرا صورتت لاغر هست ولی الان پر شده و می گن چیکار کردی ؟
موهای سرم مشکی تر شده و زیبا تر ! طوری که مدام همسرم و خواهرم میگه آخه چجوری موهای به اون نازکی تو محکم و قوی شدن !!!
پوست بدنم روشنتر شده .
یک زانو درد و در رباط توی پای چپم داشتم که درد وحشتناکی داشت روز ۴ کاملا از بین رفت !
وزنم تقریبا بدون هییچ رژیم و ورزشی ۲ کیلو پایین امد.😐😐
البته دلیل بالا رو خودم حس می کنم روی تیروییم تاثیر گذاشته و فعالترش کرده چون من کم کاری دارم .
فعلا اینها رو یادم بود
امیدوارم استفاده کنید .
من خودم باور نمی کردم که تاثیر داشته باشه ولی خودم به چشم خودم تاثیر رو دیدم . هرچند نصفه نیمه رها کردم .