میگ با شهاب مظفری مهران مهام رابطه داشته حتی شب عروشی شهاب مظفری مشروب خوره تو خیابون و....سرم شاخ در اورد اینا رو😱😱 از کجاش داره درمیاره اشغاالل😠😠😠
درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد کقدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وگرنه براش چه سودی داره بشینه زندگی خصوصی مردمو بریزه بیرون
حرفاش راست یا الکی برا جلب مخاطبه
شبیه امثال شبکه های ماهواره ای که راست ودروغو قاطی میکنن برا جذب مخاطب
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
فقط منتظرم ببینم کی و کجا خودش طبل رسواییش صدا میده
اینا از رسوا شدن ابایی ندارن
بلکه ازش پول درمیارن
یه مثل معروفی هس میگه بدنام بودن بهتراز گمنام بودنه
دقیقا مصداقش این ادمها هستن
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
عزیزم به نظر من هر چی میگه خیلی هاش راست در میاد الان گفته بود که صیغه یک کارگردان زهره فکور و اینکه الان هم صداش درآمده که یک آقای گفته من همسرشم به اورژانس زنگ زده و پلیس بااون آقا حرف زده خوب همون صیغه بوده حتما دیگه چون هیجانگفته من شوهر داشتم حتمانمیخواسته بگه من صیغم ولی اون مردگفته من شوهرشم
خب اخه چی با این حرفا به کجا میرسه مخصوصا که خدا بیامرز فوت کردع ونیستش دستش از زمین وزمان کوتاهه....اصلا مامیگیم همیچین چیزی هست به فرض مثال اما نباید بیاد ابروریزی کنه اونم ابروی یه هنرپیشه رو ببره تو رسانه ها.....چ حرفا ک نزده یاخدااااا .
درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد کقدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
اووو فردین گفتهه ندیدم من یعنی پیجشو دارم ولی نگا نکردم پشت سر مرده حرف میزنه چرا😟
بلههنه من تو گوگل دیدم